Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Privátny klinický psychológ v odbore Psychologické poradenstvo a diagnostika.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravej výživy, ponúka výživové doplnky a zaoberá sa čínskou medicínou.

PhDr. Zuzana Spurná, PhD. prevádzkuje súkromnú ambulanciu psychológie a psychoterapie v centre Brna.

MUDr. Eliška Jugová prevádzkuje kožnú a dermatovenerologickú ordináciu so zameraním na kožné problémy a vyšetrenie pigmentových znamienok.

Kožný lekár, kožná ambulancia, dermatológia.

MUDr. Tomáš Ventruba sa zameriava na oblasť plastickej a estetickej chirurgie a gynekológie.

doc., MUDr. Hana Jedličková Ph.D. sa zameriava na dermatologické konzultácie, vyšetrenia a drobné zákroky.

Mgr. Jana Šopíková, Ph.D. sa zameriava na fyzioterapie, poruchy pohybového systému a na ergonómiu.

Zdravotníctvo: -komplexná starostlivosť o zdravie, krásu a pôvab Vášho tela v príjemnom prostredí sa špičkovým prístrojovým vybavením NZZ MEDICA AESTHETICA -estetická chirurgia -korektná dermatológia -laserová terapia -lekárska kozmetika -výkony: -vlasy (transplantácia vlasov) -čelo (vypnutie kože celého čela, úprava ...

MUDr. Hana Hendrychová je očná lekárka zaoberajúca sa homeopatiou.

MUDr. Lucie Thomas prevádzkuje ordináciu plastickej chirurgie.

Gynekologická ambulancia, ordinácia. Ženský lekár. ambulantná starostlivosť v odbore gynekológie a pôrodníctvapracovisko s funkčnou licenciou F 017 – kolposkopická expertízaakreditované ambulantné pracovisko pre špecializované vzdelávanie v gynekológii a pôrodníctve.

Pani doktorka MUDr. Eva Fenclová poskytuje vo svojej ordinácii komplexné diagnostickú a liečebnú starostlivosť pacientom s diabetom. K liečbe cukrovky využívame moderné metódy kombinácia liekov a inzulínu. Ďalej sa tiež v našej ambulancii zaoberáme aj oblasťami vnútorného lekárstva. Po objednaní vykonávame komplexné interné vyšetrenie. Kladieme ...

Mgr. Zuzana Ziková prevádzkuje ambulanciu klinickej logopédie pre deti aj dospelých.

Michaela Dvořáková je detská novorodenecká sestra a laktačná poradkyňa.

Mgr. et Bc. Radka Navrátilová sa zameriava na fyzioterapiu a lymfoterapiu.

Bc. Marianna Zákopčanová sa venuje preventívnej a športovej fyzioterapii, bolestiam pohybového aparátu a pooperačným a poúrazovým stavom.

Mgr. Alžbeta Valová sa zameriava na psychológiu a poskytuje súkromné psychologické konzultácie jednotlivcom aj párom.

Fakultná nemocnica pri sv. Anny v Brne (FNUSA): KLINIKY: Anesteziologicko-resuscitačná klinika I. dermatovenerologická klinika, I. chirurgická klinika, II. chirurgická klinika, I. interná kardioangiologická klinika, I. neurologická klinika, I. ortopedická klinika, II. interná klinika, Klinika otorinolaryngológie a chirurgie hlavy a krku (ORL), ...

Chirurgia JT s.r.o. sa zameriava na všeobecnú chirurgiu, proktológiu a traumatológiu.

Centrum pre poruchy sluchu, hlasu a reči: -slúchadlá -poruchy a vyšetrenie sluchu -posúdenie stavu reči u detí vo veku 2-6 rokov -posudzovanie kvality hlasu a liečba porúch hlasu -slúchadlá (výroba, servis) -porucha rovnováhy -logopédia.

Neurológia Šalé, s.r.o. sa zameriava na neurológiu a manuálna medicína.