Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Tomáš Prokeš sa zameriava na výživové poradenstvo a realizuje kurzy zdravého životného štýlu a osobnostného rozvoja.

Hemodializačné centrum Mendlovej nadácie. Ordinácia odborného lekára: -internista -nefrológ. Dispenzarizácia pacientov s ochorením obličiek.

Inštitút zdravého života, kurzy: - inštruktor fitness - športová výživa - poradca pre výživu - inštruktor kondičnej chôdze Služby: - výživové poradenstvo.

Služby: - chránené bývanie - opatrovateľská služba

Ing. Radana Dokulilová prevádzkuje súkromnú psychoterapiu.

Stella centrum s.r.o. sa zameriava na rôzne druhy masáží, fyzioterapie a na alternatívne a holistická zdravotná starostlivosť.

Poradňa lekárov: - civilizačné choroby, cukrovka, krvný tlak, štítna žľaza - detské choroby - autizmus, dislexia, porucha sústredenia - čínska medicína - stav vyhorenia, manažérsky syndróm. Diagnostika karmy: - alternatívna medicína - numerológia. Eshop: - potravinové doplnky - prírodný jogurtovač. Starostlivosť o telo: - ...

CM očná ordinácia, s.r.o. sa zameriava na vyšetrovanie zraku, predného segmentu oka, očného pozadia pri očných ochoreniach, zorného poľa perimetrom a na ďalšie so zrakom súvisiace vyšetrenie.

Pavel Hodák je poradca pre výživu, ktorú vykonáva nielen zmenou jedálneho lístka, ale aj pomocou Bioimpedančnej analýzy.

Ladislava Ryšavá je pôrodná asistentka, ktorá prevádzkuje eshop, kde ponúka rôzne prípravky pre ženy a to ako pred pôrodom počas tehotenstva, tak aj po pôrode. Predáva tiež dojčiace vankúše, pomôcky na masáže a pod. Má tiež požičovňu, kde sú k dispozícii pre mamičky odsávačky materského mlieka, dojčenské váhy, elektronické opatrovateľky a šatky na ...

Ordinácia klinickej psychológie a psychoterapie. Ste v situácii, ktorá Vám pripadá neriešiteľná, prežívate manželskú krízu, nezvládate rodičovstvo, ste nespokojní so životom, aj keď vlastne neviete dôvod, doliehajú na vás najrôznejšie starosti, trápite sa? V týchto všetkých situáciách je dobré vyhľadať psychoterapeutickú pomoc, ktorú Vám ...

v oblastiach dermatológie, gynekológie a neinvazívnej chirurgie s využitím najmodernejšej laserovej technológie. Moderný laser Fotona SP Dynamis. Naše služby: - omladenie pleti a zastavenie starnutia - vaginálna rejuvenácia - liečba inkontinencie - menopauza - odstránenie chrápania - akné a jazvičky - jazvy a strie - ...

Ambulancie pre ortopédiu a traumatológiu pohybového aparátu

Biorezonancie s.r.o. ponúka služby detoxikačné a terapeutické, ako je odvykávanie fajčenia, zdravé chudnutie, biorezonancie a pod. k psychickému a fyzickému zdraviu klientov.

Kurzy Kurzy cvičenia pre zdravý chrbát a panvové dno, proti diastáze a inkontinencii. Pre ženy, pre seniorky, pre ženy po pôrode a tehotné. Terapia a emočné odbloky pre psychickú rovnováhu. Miešanie Bachovej esencií na mieru pre Vas.

Konzultácie v oblasti celostnej medicíny. Terapia. Riešení zdravotných, emocionálnych, psychických, vzťahových, finančných a kariérnych problémov.

Očná optika: - vyšetrenie zraku, - dioptrické okuliare, - multifokálne okuliare, - kontaktné šošovky, - slnečné a špeciálne okuliare. Očná ambulancia: - očné ochorenie, - glaukómová poradňa, - ortoptiká, - retinálna (sietnicová) poradňa.

Interné lekárstvo Gastroenterológia Reumatológia