Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Spoločnosť HV Medical, s.r.o. prevádzkuje ORL ambulanciu pre deti a dospelých. Ušné, nosné, krčné.

EUC Klinika Brno s.r.o. prevádzkujeme digitálnu a klasickú mamografiu. Pomocou mamografického a ultrazvukového vyšetrenia sa lekár snaží zachytiť vážne nádorové ochorenie prsníka už na začiatku. Tiež môžete navštíviť našu mamologickú poradňu. Prevádzka a kvalita nášho pracoviska sú pravidelne kontrolované v rámci reakreditácií Ministerstva ...

EUC Klinika Brno s.r.o. prevádzkuje moderné neštátne zdravotnícke zariadenie v Brne a Olomouci, ktoré vám poskytne preventívne vyšetrenie prsníka (karcinóm). Využívame metódy digitálnej mamografia, ultrazvuk a tiež prevádzkujeme mamologickú poradňu. Prevádzka a kvalita nášho pracoviska sú pravidelne kontrolované v rámci reakreditácií Ministerstva ...

MEDAPO.sk s.r.o. je privátna ortopedicko-traumatologická ambulancia MUDr. Martina Sklenského, CSc. Prevádzkareň: Centrum lekárskej starostlivosti spol. s r.o.- Vránova 172 Brno Řečkovice 621 00 Telefonické objednávky (po-pia 7:00-12:30): 544 527 530 Služby: - komplexná diagnostika a liečba chorôb a úrazov pohybového aparátu (privátna ...

EUROGYN MUDr. Ivan Huvar s.r.o. prevádzkuje urogynekologické centrum.

Alergologická ambulancia. Alergológia.

GYNEKOLÓGIA Richterová s.r.o. má privátnu gynekologicko-pôrodnícku ordináciu.

Manuálna a prístrojová lymfodrenáž. Kavitácia. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilňovňa. In body 270. Výživové poradenstvo.

Beata Rašková je nutričná terapeutka, ktorá poskytne: - jedálniček na mieru - balíček sériových konzultácií, alebo jednorazové - balíček pre tehotné - asistovaný nákup - spoluprácu s jedálňami - prednášky z hľadiska výživy

Alergológia Nemcová s.r.o. prevádzkuje alergologickú ordináciu a zameriava sa okrem iného aj na prírodnú liečbu alergií a astmy.

Ing. Věra Maníková sa zameriava na tradičnú čínsku medicínu, omladzovaciu techniku tváre, na odvykanie od fajčenia a rôzne druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. sa zameriava na zdravé stravovanie, laktačné poradenstvo, predaj zdravých potravín a nápojov a na proteínovú diétu.

Špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou

Sme združenie ošetrujúcich organizácií poskytujúcich služby v oblasti zdravotnej a sociálnej starostlivosti v rámci Českej republiky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom. Máme celorepublikovú pôsobnosť. Naším poslaním je ľuďom, ktorí sú z akéhokoľvek dôvodu odsúdení na pomoc ostatných, zabezpečiť, aby mohli zostať čo najdlhšie v domácom prostredí.

Zdravotná starostlivosť v odbore očné lekárstvo poskytuje pán MUDr. Jiří Valenta -odborný očný lekár. Našu ordinácii nájdete na adrese Hroznětínská 350, Ostrov, okres Karlovy Vary. Vykonávame kompletné vyšetrenie zraku vrátane preventívnych prehliadok. Očný lekár, očné ordinácie, služby:  - oftalmológia, odborný očný lekár  - vyšetrenie ...

Chirurgia - operácia lupavých prstov - operácia gangliónov - operácia Dupuytrenovej kontraktúry - operácia zarastených nechtov.

BM Terapia s.r.o. poskytuje služby biorezonancie. Ponúka: - harmonizáciu zdravia a buniek - diagnostika a BM Terapia Bicom Kliniku majú na adrese: Nádražná 923/118, 702 00 Ostrava

Pobočka. Biofarmaceutická spoločnosť. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určenej na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Svet zdravia. Služby. - metabolická diagnostika KNT od RNDr. Petra Fořta - základná diagnostika organizmu na prístroji Tanita.