Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Mgr. Hana Krejčířová je fyzioterapeutka, ktorá vykonáva vstupnú diagnostiku, mäkké a mobilizačné techniky, cielenú kinezioterapiu, kineziotaping, fototerapeutické náplasti

MUDr. Marek Kašpar prevádzkuje chirurgickú a traumatologickú ambulanciu v Břeclavi.

Kožný lekár, dermatovenerológ. Pobočka: Karla Čapka 1656/13 664 51 Šľapanica Tel: 544 245 300

MUDr. Tomáš Ventruba sa zameriava na oblasť plastickej a estetickej chirurgie a gynekológie.

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová prevádzkuje lekcie jogy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

Anna Fančovičová je pôrodná asistentka poskytujúca okrem služby pôrodnej asistentky: - kurzy a cvičenia pre tehotné - zapožičanie knihy s tematikou tehotenstva, pôrodu a šestonedelia alebo rodičovstva - požičanie pomôcok (monitor dychu, odsávačka materského mlieka, strieborné klobúčiky, nosiace šatky, reboza, Aniball pumpičky)

Bc. Věra Bláhová, DiS. je fyzioterapeutka, ktorej cieľom je zistiť príčinu ťažkostí alebo rezervy v pohybe jednotlivca a nájsť cestu k zlepšeniu stavu tela a odzneniu ťažkostí.

doc., MUDr. Hana Jedličková Ph.D. sa zameriava na dermatologické konzultácie, vyšetrenia a drobné zákroky.

Rehabilitácia, homeopatia, osteopatia, harmónií k zdraviu: -klasická homeopatia -kraniosakrálna terapia -aquahealing -shiatsu -manuálna medicína -rehabilitačné lekárstvo -liečba bolesti chrbta -poradenstvo - potravinové doplnky -detoxikácia -kraniosakrálny terapil + viscerálna manipulácia

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

Mgr. Jana Šopíková, Ph.D. sa zameriava na fyzioterapie, poruchy pohybového systému a na ergonómiu.

Domáca ošetrovateľská starostlivosť - odbery krvi, aplikácia inzulínov, injekcií, infúzií, preväzy - ošetrovanie dekubitov, vredov predkolenia, a iných defektov, ošetrovanie pooperačných rán, katetrizácia žien i mužov - jednorazová, či ich výmena, preplachy katétrov, ošetrovanie stómií, peg .

Spoločnosť JESDERMA s.r.o. prevádzkuje ordináciu kožného lekára.

Vikigyn s.r.o. prevádzkuje gynekologicko-pôrodnícku ordináciu v Ostrave-Porube.

Jesenius J+M Borkovi s.r.o. prevádzkuje ordináciu pre dospelých, zaoberajú sa tiež: - myoskeletálnou (manuálnou) medicínou - alternatívnou medicínou - akupunktúrou - EKG - INR vyšetrenie

SDOP Olomouc poskytuje svojim klientom domácej zdravotnej ošetrovateľskú starostlivosť. Vykonávame nadštandardnú starostlivosť. Svojim klientom poskytujeme ošetrenie dekubitov, osobnú hygienu, starostlivosť o stómie, rehabilitácie, ošetrenie vredov predkolenia a ďalšie. Službu zaisťujú diplomované zdravotné sestry s registráciou a sú hradené ...

Očná ambulancia pre dospelých. Detská očné ambulancie Ortoptické-pleoptické cvičenie zraku pre deti. Estetická medicína, odstraňovanie vrások. Operácia horných aj dolných viečok, operácie škúlenie. Kontaktných šošovky.

Ordinácia gynekológa. Ďalšia ordinácia: - Opava, Sušilova 1.