Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Služby: -gynekológia -centrum na liečbu neplodnosti -tehotenská poradňa, ultrazvuk -kolposkopia, cytológia.

Gynekologické ambulancie pre deti a dospelých Gynevetom s.r.o. Gynekologická a pôrodnícka starostlivosť. -časná diagnostika tehotenstva -Komplexné prenatálnej starostlivosti -základné ultrazvuková diagnostika -Spolupráca sa pecializovanými centrami -kardiotokografické vyšetrenie.

Charita. Poskytovanie ošetrovateľskej (zdravotné) a opatrovateľské (sociálne) služby seniorom a zdravotne postihnutým v ich domácom prostredí v Kopřivnici a blízkom okolí. Vecné zbierky sa tu nevykonáva!

MUDr. Pavel Opletal - gynekologická ordinácia.

Psychologička Mgr. Pavlína Doležalová sa špecializuje na: - poradenstvo, koučovanie a krízovú intervenciu dospelých detí alkoholikov (DDA) a ľudí, ktorí prežili detstvo v nefunkčných rodinách.

Súkromná klinika. Súkromná nemocnica: - interná ambulancia - chirurgia ruky - ortopédia - chirurgická a rekonštrukčná chirurgia, konzultácie s plastickým chirurgom - odstránenie kožných lézií - sledovanie kožných nádorov a ich chirurgická liečba - poradňa pre ženy po odstránení prsníka - estetická chirurgia, face-lift - vypnutie tváre - ...