Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Služby: - poradenská a preventívna činnosť v zubnej hygiene - predaj pomôcok pre dentálnu hygienu v domácej starostlivosti a nácvik ich použitia.

Alternatívne poradenstvo - masáže - tradičná čínska medicína - zdravé chudnutie - kozmetická akupunktúra - meranie EAV - irisdiagnostika

Foniatria: - starostlivosť o sluch - diagnostika a liečba porúch sluchu - počítačová audiometria (presná diagnostika sluchových chýb) - slovná audiometria (vyšetrenie rozumenia hovoreného slova) - tympanometria (vyšetrenie stredného ucha, lícneho nervu a čiastočne aj mozgového kmeňa) - testovanie funkcie načúvacích prístrojov už nosených - ...

Aj vám môže byť lepšie. Organizujem kurzy, na ktorých učím účastníkov, ako zlepšiť ich život, ako sa naučiť riešiť svoje problém, ako uzdraviť svoje pocity a svoj život.

Vykonávanie otorinolaryngologických vyšetrení. ORL