Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Liečba komplexnej problematiky ušných, nosných a krčných ochorení vrátane diagnostiky prednádorových a nádorových stavov, poruchy spánku a chrápania. ORL ordinácie..

Interná a diabetologická ambulancia. Ďalšie: - Mieru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

Sme tu na to, aby sme pomohli tým, s ktorými si klasická medicína či diagnostika už nevedeli rady. Pomocou biorezonancie vykonáme kompletný scan vášho organizmu a zistíme, kde sa stala chyba.

Starostlivosť o rodinu a domácnosť Opatrovateľská služba - seniori

Hľadáte psychiatrickú ambulanciu pre dospelých či deti v okrese Mladá Boleslav? Kontaktujte nás! Poskytujeme komplexnú psychiatrickú starostlivosť pre dospelých, deti a dorast. V rámci psychiatrickej starostlivosti vykonávame fototerapiu lampou HappyLite na liečbu sezónnych depresií alebo porúch spánku. V oblasti detskej a dorastovej psychiatrie ...

Neurologická ambulancia pre dospelých. Odborný lekár v odbore neurológia.

Oddelenie pracovného a preventívneho lekárstva. Služby: - posudzovanie a uznávanie chorôb z povolania a úrazov - pracovno-lekárska činnosť (predtým závodná preventívna starostlivosť).

Ordinácia, ambulancia očného lekára - oftalmológia. Vyšetrenie zraku. Diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Oftalmológia. Ordinácia očného lekára. Vyšetrenie zraku, diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Oftalmológia. Ordinácia očného lekára. Vyšetrenie zraku, diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Interná ambulancia Reumatologická ambulancia.

Dopravná zdravotná služba. Súkromná automobilová preprava, doprava pacientov: - ranených, chorých a rodičiek.