Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

- psychoterapia - poradňa pre rozvoj osobnosti, starostlivosť o duševné zdravie

Máte nejaký kožný problém, alebo potrebujete radu dermatológa? MUDr. Milka Melešová prevádzkuje dermatologickú ordináciu. Špecializujeme sa na následky kŕčových žíl a atopický ekzém.

Poradenstvo v oblasti kineziológie a prírodného liečiteľstva

Kozmetika Ordinácia korektívnej dermatológie a kozmetika

Služby: - meranie zložiek životných a pracovných podmienok a výrobkov - sledovanie ukazovateľov zdravotného stavu obyvateľstva - vykonávanie očkovania.

Homeopatická liečba ľudí a zvierat. Homeopatická poradňa

Zdravotníctvo: - ordinácia súkromného lekára - špecialista v odbore alergológia. Služby: - diagnostika a liečba alergických ochorení, autoimúnnych chorôb, imunodeficitov a ďalších iných porúch. Klinická logopédia: - diagnostika a náprava vád reči.

Zdravotná klinika. Centrum zdravého chudnutia: - komplexné vyšetrenie - nezáväzné konzultácie - analýza zloženia tela - meranie krvného tlaku a pulzu - prednášky a publikácie. Estetické programy: - program na chudnutie a úpravu výživových zvyklostí kombináciou medicíny a nových poznatkov z výživy: - pre každého, kto chce ...

Hypnotizér PhDr. Jiří Zíka - liečenie hypnózou, výcvik hypnotizérov. Liečenie hypnózou, výcvik hypnotizérov. Chcem sa liečiť hypnózou a naučiť sa hypnózu.

Ordinácia špecialistu - neurológia.

Poskytovanie ambulantnej zdravotnej starostlivosti so špecializáciou na riešenie kožných problémov.