Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

GYMUNO, spol. s r.o. je neštátnym zdravotníckym zariadením, ktorého hlavným poslaním je poskytovanie špecializovanej lekárskej starostlivosti na profesionálnej úrovni. Spoločnosť bola založená v roku 2008 av súčasnej dobe poskytuje liečebnú starostlivosť v oblasti gynekológie a pôrodníctva, neurológia, neurochirurgia, sonografia a zobrazovacích ...

EFT - univerzálna liečebná metóda Jedná sa o moderný odbor energetickej psychológie.

Poliklinika Ostrava je neštátne zdravotnícke zariadenie, ktorého prevádzkovateľom je Dopravné zdravotníctvo, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lekársku starostlivosť všetkým občanom. Navyše sa špecializuje na pracovno-lekársku starostlivosť.

Nemocnica s poliklinikou Praha Talianska je jedným z kľúčových zdravotníckych zariadení spoločnosti Dopravné zdravotníctvo. NsPI ponúka svojim klientom komplexnú preventívnu a liečebnú starostlivosť „pod jednou strechou“.

Diagnostika a liečba ochorení uší, nosa a krku dospelých aj detských pacientov. ORL ordinácie.

Odborný lekár chirurgia. Privátna chirurgická ambulancia.

Obchodná činnosť a sprostredkovateľské služby v oblasti obchodu a služieb.

Súkromná psychologická ambulancia klinického psychológa a psychoterapeuta.

Numerológia Kineziológia - reiki III. - práca s Bachovými esenciami - hlbinná aberaktívna psychoterapia

Alternatívna medicína, liečiteľ. Diagnostika a liečenie všetkých chorôb a ich príčin. Človek, partnerstvo, rodina, personalistika, prostredie, firma, politika, spolky a iné združenia, národ, lokalita, talenty a mnohé ďalšie témy sú buď zdravé alebo choré. U všetkých sa zaoberám zdravím, prípadne jeho znovunadobudnutím.

Zdravotníctvo, privátna gynekologická ordinácia: -ženský lekár -gynekológ -diagnóza sonografom.

Certifikovaný terapeut Aura Somy a certifikovaný terapeut na použitie Schusslerových solí.

Dermatovenerológia Iné ordinácie: Dermatovenerológia - Mlynská 1637, Vracov Pondelok - 15.30 - 17.30 Piatok - 15.30 - 17.30