Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Kamadent, s.r.o. prevádzkuje stomatologickú ordináciu.

Gynekologická ambulancia. Ženský lekár. Ambulancia Zašová: - Zašová 42 - tel.: 603 204 410

Jesenická nemocnice poskytuje svojim pacientom širokú škálu zdravotníckych služieb. Je najväčším lôžkovým zariadeniam v okrese Jeseník a pre svojich pacientov zabezpečuje nielen lôžkovú starostlivosť, ale aj odbornú ambulantnú. V našej nemocnici vykonávame vyšetrenie, ošetrenie a liečbu v oblasti chirurgie, pediatrie, hematológie a tiež ...

Sexuológia a andrológia: - sexuologická diagnostika a terapia - poruchy reprodukcie - liečba frigidity - vyšetrenie mužskej plodnosti – spermiogram - riešenie porúch erekcie.

Plastická chirurgia, ušné, nosové, krčné, laserové centrum, špecializáciou je plastika nosa, ušníc, viečok, pŕs, liposukcia, odstránenie chrápania, chronickej nádchy, nosných polypov. Laserové centrum, dermatológia ponúka laserové odstránenie znamienok, žiliek, bradavíc, pigmentácií, vrások, epilácia, omladenie laserom.

Zubná ordinácia. Stomatológia. Dentálna hygiena.