Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Centrum prenatálnej diagnostiky, genetická poradňa a gynekologická ambulancia. Predpôrodná a šestonedelná návštevná služba.

Český červený kríž. Charitatívne a humanitárne organizácie. Poskytuje zdravotnícke, záchranné, sociálne a humanitárne služby, organizuje a podporuje sociálnu a zdravotnú výchovu mládeže.

-Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti

Agentúra zdravotných sestier: - domáca zdravotná starostlivosť - podávanie liekov, aplikácia injekcií - odborná rehabilitačná starostlivosť. Agentúra pôrodných asistentiek: - príprava na pôrod - starostlivosť o matku a dieťa po pôrode. Baby club Vodníček.