Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Hľadáte psychiatrickú ambulanciu pre dospelých či deti v okrese Mladá Boleslav? Kontaktujte nás! Poskytujeme komplexnú psychiatrickú starostlivosť pre dospelých, deti a dorast. V rámci psychiatrickej starostlivosti vykonávame fototerapiu lampou HappyLite na liečbu sezónnych depresií alebo porúch spánku. V oblasti detskej a dorastovej psychiatrie ...

Výnimočné thajské masáže, thajská masáž v budove hotela Barceló Brno Palace: - masáže aj pre páry - štvorruké masáže - masáže domov - darčekové poukazy.

Neurologická ambulancia pre dospelých. Odborný lekár v odbore neurológia.

Oddelenie pracovného a preventívneho lekárstva. Služby: - posudzovanie a uznávanie chorôb z povolania a úrazov - pracovno-lekárska činnosť (predtým závodná preventívna starostlivosť).

Oddelenie liečebnej rehabilitácie. Služby: - masáže - zábaly - cvičebné, rekondičné a regeneračné programy - rehabilitácia

Predaj bylinných zmesí a bylín. Bowen masáže. Distribúcia kúpeľných produktov Bük Fürdo.

Soľná jaskyňa. Soľnojodidová jaskyňa.

Ordinácia, ambulancia očného lekára - oftalmológia. Vyšetrenie zraku. Diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Oftalmológia. Ordinácia očného lekára. Vyšetrenie zraku, diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Oftalmológia. Ordinácia očného lekára. Vyšetrenie zraku, diagnostika očných chýb. Aplikácia kontaktných šošoviek.

Kozmetika Manikúra Solárium - turbosolárium Fitness centrum - posilňovňa Sauna - parný kúpeľ Športové a relaxačné masáže.

Wellness a solárne štúdio: -4 profesionálne solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracujúce na báze podtlaku vákua a miernej záťaže -Vibrosauna.

Interná ambulancia Reumatologická ambulancia.