Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Ponuka odborného očného vyšetrenia v plnom rozsahu ambulantnej starostlivosti.

Masáže - klasické - Dornovy - Breussove - medové - reflexné - bankovanie. Nutričné poradenstvo.

Lekár: -diabetologická poradňa.

Fyzioterapia a masáže Masáže klasické, športové, havajské, lymfatické - masáž lávovými kameňmi - thajská masáž nôh

Chirurgická ambulancia - proktologická poradňa

Vykonávame: - neinvazívnu liposukciu 3. generácie (kavitácia).

Potrebujete psychiatrickú pomoc? Špecializáciou našej ordinácie je psychiatria. Vykonávame preventívne prehliadky, poskytujeme liečebnú starostlivosť. V prípade potreby zaistíme odborné vyšetrenia. Momentálne nie sme zmluvný partner s VZP, jej pacientov ošetríme za hotovostnú platbu.

Interná a angiologická ambulancia.

Ordinácia stomatológie: -zubný lekár, stomatológ.

Predaj - bylinné produkty (čaje, masti, ...) Masáže (rekondičné a relaxačné)

Zdravé a účinné chudnutie a tvarovanie postavy. Bezplatná vstupná konzultácia. Individuálny prístup pod vedením odborníka. Žiadna diéta, ale trvalá zmena stravovacích návykov doplnená cvičením. Schudne 98% klientov.

Hľadáte profesionálne a nadštandardné služby pre svoje zuby? S nami sú Vaše zuby v bezpečí. Poskytneme Vám nadštandardné služby v oblasti stomatológie v našej modernej zubnej praxi v centre Prahy. Stále prijímame nových pacientov, vrátane Vašich ratolestí. Pravidelným vzdelávaním našich lekárov v ČR aj v zahraničí Vám zaistíme profesionálnu a ...

Prevádzkujeme ambulanciu pľúcnu a alergologickú. Ponúkame spirometriu kľudovú aj pozáťažovú, bronchodilatačné testy, kožné testy na vyšetrenie alergénu, CRP (potvrdenie bakteriálnej infekcie), FENO (alergia v dýchacích cestách). Poskytujeme poradenstvo na odvykanie od fajčenia. Ponúkame preventívne vyšetrenie a sledovanie tehotných a pracovníkov ...

Hľadáte lekára špecialistu, ktorý vám pomôže s vašim problémom? U nás Vám poskytneme ústretovú a odbornú pomoc. Prevádzkujeme samostatnú ordináciu lekára špecialistu - pre choroby kožné a pohlavné. Zaoberáme sa dermatovenerológiou, kozmetickými operáciami. Využívame dermatoskop, odstraňujeme znamienka.