Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Wellness štúdio: - vibrosauna - vacu well - vacu stepper - masážne kreslo.

Športové a relaxačné masáže, lymfodrenáže, reflexológia Klasická pedikúra Infrasauna

Diagnostika a liečba ochorení uší, nosa a krku dospelých aj detských pacientov. ORL ordinácie.

Odborný lekár chirurgia. Privátna chirurgická ambulancia.

Obchodná činnosť a sprostredkovateľské služby v oblasti obchodu a služieb.

Súkromná psychologická ambulancia klinického psychológa a psychoterapeuta.

Ponúkam pomoc pri bolestiach pohybového aparátu, pri bolestiach po jednostrannom preťažovaní tela, pri chybnom držaní tela, skolióze, pri rekonvalescencii po úrazoch, operáciách, pri lymfatických opuchoch.

Numerológia Kineziológia - reiki III. - práca s Bachovými esenciami - hlbinná aberaktívna psychoterapia

Numerológia REIKI Hlbinná regresná terapia Masáže EFT metóda

Alternatívna medicína, liečiteľ. Diagnostika a liečenie všetkých chorôb a ich príčin. Človek, partnerstvo, rodina, personalistika, prostredie, firma, politika, spolky a iné združenia, národ, lokalita, talenty a mnohé ďalšie témy sú buď zdravé alebo choré. U všetkých sa zaoberám zdravím, prípadne jeho znovunadobudnutím.

Masáže športové, klasické, indické, medové, aróma

Masáže športové, regeneračné, lymfatické, reflexné tváre i chodidiel, ajurvédske, a ďalšie

Rekondičné a regeneračné masáže: -celkové masáže -masáže šije, chrbta -reflexná terapia nôh, chodidlá nôh -prístrojová svetelná terapia -masáž na lehátku Ceragem.

C.E.M. je špičkové laserové centrum zamerané na estetickú medicínu s ďalšími doplnkovými službami pre starostlivosť v oblasti kozmetiky a pedikúry. Úplne nové Centrum estetickej medicíny je vybavené prístrojmi s najmodernejšími technológiami: -vyhladenie vrások -odstránenie tuku -laserová depilácia.