Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Praktický zubný lekár. Samostatná ordinácia stomatológa.

Kaderníctvo Kozmetický salón Manikúra - pedikúra - modelácia nechtov Solárium Chudnúce programy Masáže

Služby: -gynekologicko - pôrodnícka ordinácia.

Stomatologická a ortodontická prax (ordinácia). Odborný lekár stomatológie, ortodoncia (špecialista). Fixné ortodontické aparáty, rovnátka. Zubný lekár, zubár, stomatológ. Zubné laboratórium. Potrebujete opraviť alebo vyrobiť zubný implantát či rovnátka? V našej zubnej ordinácii sa zameriavame predovšetkým na ortodontickú liečbu detí i ...

Marketing a PR Jana Kulhánková, Ph.D. jana.kulhankova@ptc.cz press@ptc.cz Protónová terapia je bezpečná a účinná Najmodernejšia metóda liečby onkologických ochorení vracia pacientov rýchlo späť do života bez zbytočných nežiaducich vedľajších účinkov ožarovania.

Služby: -kozmetika. -kaderníctvo. -masáže.

Kraniosakrálna terapia: - forma liečenie - podpora prirodzeného mechanizmu človeka - vylepšenie fungovania mozgu a miechy.

Mobilné masáže až do domu: - regeneračné - športové - relaxačný - poradenstvo v oblasti zdravia a pohybovej aktivity.

Rádiodiagnostika. UZ (ultrazvuk) ambulancie.

Ústav sociálnej starostlivosti pre mládež a dospelých. Pobytové zariadenie pre osoby so zdravotným postihnutím, s mentálnym postihnutím a kombinovanými chybami Služby poskytujeme dievčatám a ženám od 3 rokov veku s mentálnym postihnutím vrátane pridružených zmyslových alebo telesných chýb, ktoré sú závislé od pomoci inej fyzickej osoby aspoň v ...

Maloobchod - kozmetika z mŕtveho mora Soľná jaskyňa