Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Domáca ošetrovateľská starostlivosť: -pomoc pri ošetrovaní krátkodobo aj dlhodobo chorých.

Relaxačné centrum: - wellness klub - fínska sauna, hydromasážna vaňa, odpočiváreň - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - ihrisko na petanque - bar pre návštevníkov relaxačného centra.

Interná ambulancia a diabetologická poradňa

Ambulancie internej, funkčnej diagnostiky a echokardiografia

Hotel: - ubytovanie - stravovanie - relaxačné a wellness procedúry

Gynekologická ambulancia - pôrodníctvo - ultrazvuková a prenatálna diagnostika

Hľadáte ortopéda v Hradci Králové a okolie? Obráťte sa na našu ordináciu MUDr. Vladimíra Medka. Prevádzkujeme ortopedickú ambulanciu pre deti i dospelých. V našej ordinácii vykonávame všetky vyšetrenia a poskytujeme následnú liečebnú starostlivosť. Doporučujeme sa vopred objednať. Tešíme sa na Vašu návštevu! Ordinácia Hradec Králové - ÚK a ŠT ...

V našej obezitologickej poradni zaistíme odbúravanie tuku a formovanie Vašej postavy. Pri dodržaní stanoveného liečebného režimu je zníženie nadváhy trvalé. Moderné farmaceutické preparáty pomôžu odbúrať tukové tkanivo a zaistia trvalé zníženie hmotnosti.

Poradenstvo v oblasti zdravého životného stilu

PREVENTÍVNE LIEČEBNÉ a REHABILITAČNÉ AMBULANTNÉ PRACOVISKO poskytujúce: MODERNÚ PSYCHIATRICKÚ a PSYCHOLOGICKÚ STAROSTLIVOSŤ PSYCHIATRICKÁ AMBULANCIA slúži ako: poradňa pre tenzné stavy a bolestivé syndrómy, stavy úzkosti, fóbie a obsesie poradňa pre stavy dráždivosti, dyskoncentrácie a chronické únavové stavy poradňa pre poruchy ...

Terapia: - akupunktúra - moxovanie - bankovanie - lávové kamene - očisty organizmu - reflexológia - masáže - zdravotné cvičenia.

Masáže klasické, medové, lymfatické - masáž s lávovými kameňmi - reflexná terapia - masáže proti celulitíde

Fyzioterapiaošetrenie aj priamo v mieste bydliska pacientov

Pilates - cvičenie PRE tehotné Fyzioterapia - kineziotaping relaxačné masáže

Rehabilitačné cvičenia - uvoľňujúce techniky - lymfomasáž manuálna aj prístrojová - masážefyzioterapia - diagnostika pohybového aparátu - zostavenie individuálneho rehabilitačného plánu - liečba bolestí chrbta a kĺbov - fyzioterapia po úrazoch, operáciách, po cievnych mozgových príhodách a po infarktoch - metóda ...

Zoštíhľovacie štúdio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňovanie celulitídy, popôrodných žiliek (strií) - odbúranie podkožného tuku - lokálne zoštíhlenie - masáže - celotelové zábaly - vyhladzovanie vrások. Kozmetické štúdio, kozmetika, welness.