Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby - psychologické poradenstvo - skupinová psychoterapia

Služby: - plávanie pre deti - kurzy pre dospelých - cvičenie pre deti a tehotné - miniškolička - pedagogická poradňa

Ordinácia praktického zubného lekára. Služby: -praktický zubný lekár.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Služby: -dula. -laktačná poradkyňa. Masážne štúdio: -masáže.

Služby: - stomatológia, zubná ordinácia - zubné laboratórium

Zubná ordinácia. Ponúkame. - detskú stomatológiu - protetika - chirurgiu - parodontológiu - analgosedáciu - estetickú a záchovnú liečbu - implantáty.

Poskytuje - rehabilitačná starostlivosť

Hotel, reštaurácia a wellness štúdio Ubytovanie v luxusných vybavených bytoch o rozlohe 108m2. Majú obývaciu izbu, kuchyňu, dve spálne, kúpeľňu, WC, balkón a terasu. Reštaurácia má kapacitu až 60 miest oddelená pre fajčiarov aj nefajčiarov.

Dodávka, predaj: -generátory na výrobu koloidného striebra s integrovaným meraním koncentrácie Služby: -elektrolytická ionizačná detoxikácia bodydetox

Liečiteľ, učiteľ a sprievodca vnútornou transformáciou. Podpora na duchovnej ceste, pri hľadaní poslania, sebapoznania, zdravia, harmónie a riešení problémov alebo zložitých životných situácií. Zasvätenie-Shamballa, Tantra reiky, Božiu pečať, Ra-sheeba a ďalšie. -práca s vnútorným sprievodcom -regresná terapia -plejádska svetelná ...

Služby: - liečba psychosomatických porúch