Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Hotel - ubytovanie - reštaurácia - konferenčná sála, salóniky - relaxačné centrum.

Ambulantné operácie kŕčových žíl pomocou rádiofrekvenčnej sondy.

Interný lekár. Praktický lekár pre dospelých.

Stomatologické ordinácie a zubné laboratórium.

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kúpeľné procedúry - wellness

Rehabilitačné centrum: - rehabilitácia - masáže - vodoliečba - lymfodrenáže - taping - bankovanie - fit-fyzio

Kozmetické ošetrenie, masáže a poradenstvo.

Súkromná klinika plastickej chirurgie. Naša klinika sa môže pochváliť vysoko špecializovaným tímom odborníkov, ktorý absolvoval dlhodobý tréning v Holandsku, prípadne v našom výukovom centre v Prahe. Všetci prešli certifikáciou u MUDr. Petera Hajduka a sú plne kvalifikovaní aplikovať presnú a neobyčajne pracovne náročnú metódu GHO-FM. Naše ...

Viac ako sauna...to je Prvá ruská Baňa. Ponúka kontrastný efekt prehriatia a následného ochladenia, ktorý "trénuje" kardiovaskulárnu sústavu.

Hotel*** - kapacita ubytovania 29 izieb, 65 lôžok - dvojlôžkové izby - rodinné izby prepojené 2 dvojlôžkové izby - apartmán obývacia izba, spálňa - kúpeľne so sprchovacím kútom/WC, hotelová kozmetika vrátane froté uterákov, SAT TV, telefón s priamou voľbou, prípojka na internet, detské postieľky, detské vaničky - reštaurácia - záhradné ...

Belu stomatologické centrum Hradec Králové je profesionálnym centrom stomatológie, v ktorom je pacientom poskytované komplexné zubné ošetrenie. Naše zubné ordinácie sú určené pre pacientov najmä z regiónu Hradec Králové. Ponúkame všetku starostlivosť o zuby, vykonávame všetky stomatologické výkony, vrátane nadštandardných.