Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Sociálne služby a domáca starostlivosť v Plzni.

Verasalon ponúka tieto služby - manikúra, modelácia nechtov - pedikúra - masáže.

Homeopatická poradňa Interná ordinácia Praktický a telovýchovný lekár

Psychoterapeutické a špeciálne pedagogické poradenstvo - logopédia - psychoterapia.

Originálne thajské masáže v Zlíne.

K dispozícii je gynekologické, pôrodnícke a pediatrické oddelenie. Ponúkame: - predpôrodné kurzy - novorodenecké kurzy - 3D ultrazvuk

Ústav lekárskej kozmetiky: - korektívna dermatológia - epilačný laser - cievny laser - kozmetické služby - dekoratívna hypoalergénna kozmetika.

Ústav hematológie a krvnej transfúzie v Prahe predstavuje unikátne spojenie výskumu (šiestich výskumných oddelení) s klinikou (štyri oddelenia) as vysoko nadštandardnou špecializovanou transfuziologickou časťou (4 oddelenia).

Plastická a estetická chirurgia: - estetické operácie zamerané na problematiku starnutia - operácia vrodených chýb a odchýlok - zákroky modelujúce postavu - endoskopické operácie.

Súkromná stomatologická klinika Dentálne centrum: - implantológia - prevencia - protetická stomatológia - paradontológia - stomatochirurgia - analgosedácia - estetická stomatológia - korunky, mostíky, fazety. Klinika nie je zmluvnými partnermi so žiadnou poisťovňou. Pobočky: Nové Mesto nad Metují, Školské 1000 tel.: ...

Dermatovenerologická ambulancia Podbořany s.r.o. Diagnostika, liečeba a preventívna starostlivosť kožných a pohlavných chorôb.

Poliklinika. Súkromné zdravotnícke zariadenie.

Ambulantné neurologické a neurofyziologické zariadenie

Inštitút zdravia a krásy – poradenstvo ako alternatívna medicína, kozmetika, formovanie tela, detoxikácia, masáže, nechtový dizajn a ďalšie. Inštitút zdravia a krásy ponúka svojim zákazníkom ucelený systém pre zdravie v oblasti odborného poradenstva i komplexnú starostlivosť v celej škále štandardných postupov celostnej medicíny, preverené ...

Sauna Masáže - thajské - čokoládové