Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Urológia je lekársky odbor zameriavajúci sa predovšetkým na diagnostiku a liečbu ochorení močového ústrojenstva a mužských pohlavných orgánov. Zdravotná starostlivosť v celej šírke urológie: - sonografia vrátane dopplera - urodynamika - poradňa pre erekcie - dysfunkcia

Práca: - priemyselné nátery - protikorózne nátery

Služby: - biorezonančná terapia - Bachova kvetová terapia - tradičná čínska medicína - bankovaný

Stomatologická ordinácia. Zubný lekár.

Služby: -fit centrum -posiľovňa -solárium

Dermatovenerologická ordinácia. Vyšetrenie, liečba detí a dospelých: - kožné choroby - ekzémy - akné - psoriáza. Poradenstvo, drobné chirurgické zákroky.

Zubná ordinácia. Ordinácia stomatológa. Praktický zubný lekár.

Náš salón sa orientuje na tantra masáže v Prahe. Ponúkame masáže pre dámy, pánov aj páry s možnosťou zakúpenia darčekového poukazu. Masáže vykonávajú skúsení maséri aj masérky.

Rodinné konštelácie - poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti práva a leadershipu - shiatsu - car-sharing v projekte Sharujeme.cz - sprievodcovské služby

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Kozmetické štúdio vykonáva estetické bezoperačné zákroky - trvalá epilácia - ošetrenie pleti - neinvazívny lifting - drobné plastické operácie - invazívna liposukcia - masáže.

Očná ordinácia MUDr. Daniely Rybářovej.

Sociálne služby a domáca starostlivosť v Plzni.

Verasalon ponúka tieto služby - manikúra, modelácia nechtov - pedikúra - masáže.

Homeopatická poradňa Interná ordinácia Praktický a telovýchovný lekár

Psychoterapeutické a špeciálne pedagogické poradenstvo - logopédia - psychoterapia.

Originálne thajské masáže v Zlíne.