Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Lekáreň U Zlatého anjela. Veterinárna ordinácia. Zdravotnícke zariadenia. Strih a úprava srsti psov.

Som konzultant techniky Three in one concept – One brain a certifikovaný kouč techník NLP (neurolingvisického programovania). Cieľom konzultácií je odblokovanie stresu, porúch učenia, strachov, zlepšenie komunikácie a celkový rozvoj osobnosti. Ďalej využívam informácie Bachovej kvetovej terapie a reflexných techník. Organizujem kurzy a semináre: ...

Chirurgická ambulancia. Gastroenterológia.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti výživy a zdravého životného štýlu.

- Naučíme vás, ako sa správne stravovať, ako pracovať s psychikou a ako sa hýbať, aby sa telo tvarovalo podľa vašich predstáv. - V prípade zdravotných ťažkostí úzkke spolupracujeme s lekármi. - Pracovať s vami budú vysokoškolsky študované výživové poradkyne, fyzioterapeuti, lekári, psychológovia a koučka.

Rehabilitácia: - odborné fyzioterapeutické služby - elektroliečba - laser - magnetoterapia - sonodyn - ultrazvuk - Vojtova metóda - techniky mäkkých tkanív - reflexné masáže - liečebná telesná výchova - vodoliečba. Sme zmluvný partner poisťovní: - VZP, OZP, VoZP a Media.

Gynekologická ordinácia - MUDr. Bohumil Bradáč - MUDr. Hana Kreháková - MUDr. Lenka Hochmanová

Liečiteľ, biotroník. Ďalšia ordinácia: Čistovická 7, Praha 6 - Repy, Biela Hora.

Kurzy: -dornova metóda -Breussova masáž

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kozmetika

Ambulantná starostlivosť v gynekológii a pôrodníctve Ambulantné operačné výkony na operačnej sále Ultrazvuková diagnostika v gynekológii a pôrodníctve

Rehabilitačné centrum: - cvičenie - klasické a športové masáže - reflexné masáže - masáže nohy - mobilizácia. Tepelné procedúry rašelina, solux, parafín: - lymfodrenáže - elektroliečba - magnetoterapia - laser, ultrazvuk.

Interná ambulancia. Praktický lekár pre dospelých.

Psychologické poradenstvo a diagnostika.

Lekárske zariadenia: -prevoz pacientov, -pohotovosť, -asistenčné služby.

Špecialista na masáže, manuálna lymfodrenáž a starostlivosť o telo. Profesionálny a osobný prístup. Zameranie na: - športové a relaxačné masáže - manuálna lymfodrenáž - medové a bankové masáže.