Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Rehabilitácia - masáže - kulturistika a fitness tréner - poradenstvo v oblasti dietológie a pohybových aktivít.

Luxusná klinika plastickej a estetickej chirurgie pod vedením MUDr. Romana Kufu a MUDr. Zdenka Prose. Plastické operácie a zákroky. Zákroky, ktoré sa vykonávajú na pracovisku plastickej chirugie Perfect Clinic, zahŕňajú: - estetické operácie a plastické operácie, vrátane výkonu rekonštrukcie prsníkov po ablácii

Masážne štúdio. Ponúkame všetky druhy klasických športových a rekondičných masáží aj celkové masáže v centre Písku alebo zaistíme masáž u Vás doma. Možnosť zakúpenia permanentiek alebo darčekových poukážok na masáže.

Prírodné liečenie pomocou REIKI - harmonizácii tela i mysle.

Centrum reprodukčného zdravia - služby v oblasti neplodnosti vrátane metód asistovanej reprodukcie.

Poradenské centrum - wellness centrum, poradenské centrum - v oblasti zdravia, krása, harmónia, fitness, šport, chudnutie, autopatia, prosperita.

Služby: - fyzioterapia - akupuntúra, akupresúra, elektropunktúra - bankovanie

Služby: - centrum detskej oftalmológie - očná ambulancia

Služby: -poskytovanie zdravotníckej starostlivosti spočívajúce v zabezpečení bezbolestného vykonania diagnostického alebo liečebného zákroku ambulantnou formou. Ide teda predovšetkým o celkovú anestéziu, analgosedáciu, anesteziologický dohľad.

Fyzioterapia, rehabilitácia - činské zdravotné cvičenia.

Služby: - fyzioterapiu - liečebná rehabilitácia

Centrum prevencie a liečby alergií a porúch imunity.

Ordinácia: - ORL - ušné, nosné, krčné Pracovisko Praha: Ukrajinská 11 tel.: 299 140 745