Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby: -masáže a starostlivosť o telo

Stomatologické pracovisko Danglart ponúka komplexné služby v oblasti záchovnej a estetickej stomatológie, protetiky, endodoncia, chirurgie a implantológie, ortodoncia, parodontológie a dentálnej hygieny. Súčasťou kvalitnej starostlivosti u nás je ohľad na požiadavky a priania klienta, použitie kvalitných materiálov a vlastné zubné laboratórium s ...

Služby: - detoxikácia a očista tela - optimalizácia váhy - meranie a likvidácia parazitov Predaj: - BIO a RAW potraviny

Kozmetický a masážny salón - kozmetické ošetrenie pleti - masáže - manikúra, pedikúra.

Stomatologická ordinácia. Dentálna hygiena. Estetická stomatológia. Bielenie zubov. Endodoncia. Parodontológia. Stomatochirurgia. Protetika.

Zdravotné zariadenia, služby: - dialyzačné stredisko

Zdravotníctvo: -psychologička, klinická psychológia.

Nechtové štúdio - manikúra - pedikúra Masáže

Služby: - fitness - posilňovňa - masáže - solárium

Rehabilitácia - masáže - kulturistika a fitness tréner - poradenstvo v oblasti dietológie a pohybových aktivít.

Luxusná klinika plastickej a estetickej chirurgie pod vedením MUDr. Romana Kufu a MUDr. Zdenka Prose. Plastické operácie a zákroky. Zákroky, ktoré sa vykonávajú na pracovisku plastickej chirugie Perfect Clinic, zahŕňajú: - estetické operácie a plastické operácie, vrátane výkonu rekonštrukcie prsníkov po ablácii

Masážne štúdio. Ponúkame všetky druhy klasických športových a rekondičných masáží aj celkové masáže v centre Písku alebo zaistíme masáž u Vás doma. Možnosť zakúpenia permanentiek alebo darčekových poukážok na masáže.

Prírodné liečenie pomocou REIKI - harmonizácii tela i mysle.

Centrum reprodukčného zdravia - služby v oblasti neplodnosti vrátane metód asistovanej reprodukcie.

Poradenské centrum - wellness centrum, poradenské centrum - v oblasti zdravia, krása, harmónia, fitness, šport, chudnutie, autopatia, prosperita.