Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby: - masáže - masér - relaxačné masáže - hĺbková masáž krku - masáž lávovými kameňmi.

Maják v starobe. Služby pre seniorov: - sprievod k lekárovi, na úrady - pomoc so starostlivosťou o domácnosť - prechádzky, predčítanie.

Služby: - koučovanie - dopravno-psychologické vyšetrenie vodičov - vyšetrenie uchádzačov o zbrojný preukaz - psychodiagnostické vyšetrenia.

Neurologická ambulancia: - neurológia - EEG - akupunktúra - rehabilitácia aj detská.

Interné a cievne ambulancie. Diagnostika a liečba ochorení tepien, žíl, lymfatického systému a vnútorných chorôb Estetické zákroky.

STOMMA Komlexná stomatologická starostlivosť. Zubná ordinácia. Praktický zubný lekár. Komplexná zubná starostlivosť. Parodontológia, Stomatochirurgia, Estetická stomatológia, Stomatológia ( Breclav) Zubný lekár pre dospelých aj deti. Invisalign, neviditeľná rovnátka, neviditeľná rovnátka STOMMA Breclav MUDr. Ivo Marek Ph.D. ...

Zdravotnícke zariadenia, služby: - imunologická a alergologická ambulancia Laboratórium.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria -detská kardiologická ambulancia.

Spoločnosť STARLIFE je súkromnou spoločnosťou, ktorá je producentom a výhradným predajcom produktov špičkovej kvality. Sídlo spoločnosti je v Hostivici. Na svetový trh MLM spoločnosť vstúpila v roku 1992. Väčšina produktov vychádza z poznatkov starej čínskej a tibetskej medicíny a najnovších poznatkov lekárskej vedy.

Klinika celostnej medicíny -biorezonancie -odvykanie od fajčenia -migréna -depresia -žalúdočné problémy

Centrum prevencie a liečby alergií a porúch imunity. Ambulancie: Křižíkova 75 Tel.: 223 013 898 Křižíkova 109 Tel.: 224 829 052 Laboratórium: Príjem tel.:222 311 317 Laboratórium humorálnej imunity: Tel.: +420 222 317 816 Laboratórium bunkovej imunity: Tel.: +420 222 311 309 Laboratórium serológie-virológie: Tel.: +420 222 311 317

Súkromná neurologická a neurofyziologická ordinácia.

Služby: - fitness - posilňovňa - biosolárium - masáže