Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

MCDental. Zubnej ordinácie Praha. Príjemný prístup, kvalitné, profesionálne a bezbolestná zubnej starostlivosti

Ordinácii dentálnej hygieny Novodental na Prahe 6 Veleslavín poskytuje služby dentálnej hygieny, Air flow (pieskovanie zubov), ordinačné aj domáce bielenie zubov. Venujeme sa tiež pacientom so strojčekom, detským pacientom, prevencii a liečbe parodontitídy.

Kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti stomatológie! Ak potrebujete svoje zuby vyliečiť či skôr vyžadujú Vaše zuby estetické vylepšenia, potom neváhajte a navštívte nás! Viac info na dsmile.cz!

Chcete kvalitnú zdravotnú starostlivosť a ľudský prístup? Obráťte sa na Salius Medical Group. Dokážeme starostlivosť o vaše zdravie premeniť v oveľa príjemnejšie a profesionálne zážitok. Tešíme sa na vás v našich ordináciách Stomatológia a Dermatológia

Klinika Aesthevita pod odborným vedením MUDr. Jána Pílky poskytuje služby v oblasti plastickej chirurgie a estetickej medicíny. Naši pobočku nájdete v Prahe.

služby: - liečba a prevencia bolestí chrbta - cvičenie - rekondičné a manuálne lymfatické masáže

odborný lekár - gynekológia. Ďalšie ordinácie: Hroznová Lhota 68.

Sme luxusné privátne wellness s možnosťou profesionálnych tantrických masáží. Kompletná starostlivosť o telo i myseľ. Sídlime Praha Vinohrady.

Sme klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie v Prahe. Poskytujeme nasledujúce služby, Botox, aplikácia kyseliny hyalurónovej, mezonitě, niťový lifting, liposukcia. LPG Endermologie, preventívne medicína, invazívne a neinvazívne zákroky. U estetickej medicíny sa ďalej zameriavame na bioremodelace, plazmalifting, chemický peeling, ...

Plavecký bazén-25 metrov: - 2 tobogány - divoká rieka, vlnobitie - podvodné masáže, masážne lavice, vzduchovače, chrliče vody, vodná clona - 2 vírivky - detský bazén - sauna - para - zdravotné a rekondičné masáže - solárium - občerstvenie - bezbariérový prístup

Centrum kompenzačného cvičenia: - kurzy cvičenia pre deti, mládež, profesionálnych športovcov, seniorov - zdravý chrbát.

Zdravotnícke zariadenia: - rehabilitácia - interná ambulancia - neurológia - ortopédia - RTG, sonografia - praktický lekár. LDN - liečebňa dlhodobo chorých.

služby: - psychológ - psychoterapeut - supervízor - celostnej kouč

Pani Miroslava Lebrová ponúka svojim klientom širokú škálu rehabilitačných praktík. Poskytujeme nielen ambulantnú rehabilitačnú starostlivosť hradenú zdravotnými poisťovňami, ale objednať sa k nám môžete aj na jednorazové procedúry. Naše služby zahŕňajú masáže, vodoliečbu, magnetoterapiu, ultrazvuk, preventívne a poúrazová cvičenie či podvodné ...

služby - individuálna psychoterapia - párová psychoterapia - Krízová intervencia.

služby: - lekcie jogy, cvičenie pre zdravý chrbát, masáže a dychové cvičenia

Tréningové a rehabilitačné centrum: - športové tréning - fyzioterapie - záťažové testy - cykloškola - organizovanie športových pobytov, kempingov.

Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou i. N.

Poliklinika Čumpelíkova, spol. s r.o. je zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje diagnostickú a liečebno-preventívnu starostlivosť. Zameriavame sa nasledujúce lekárske odbory: dermatológia, kožné, detská kardiológia, gynekológia, pôrodníctvo, Orla ďalšie .. Nájdete nás na adrese Čumpelíkova 1764/2, Praha 8 - Kobylisy. poliklinika: - ...

Poskytovanie komplexnej lekárskej starostlivosti. Ponuka služieb pohotovosti, lôžkového oddelenia a lekárne.

Zdravotnícke zariadenia Palas Aténa s.r.o. poskytuje komplexnú starostlivosť v odboroch: - chirurgia - ortopédia - traumatológie - rehabilitácia - rádiodiagnostika. Všetka starostlivosť je hradená zdravotnými poisťovňami. Ambulantné služby, lôžkové oddelenie - jednodňovej chirurgie. Chirurgické operácie: - žlčník laparoskopicky - ...

Zdravotnícke zariadenia MEDIANNA CLINIC - ortopédia - praktický lekár pre dospelých. Ďalší pracoviská - ortopédia, praktický lekár pre dospelých, adresa: Paříkova 96/6, Praha 9, tel. 283 892 722 - ortopédia, adresa: Březová 341, Dobřichovice, tel. 776 875 512.