Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Služby: - manikúra - pedikúra - kozmetika - masáže - permanentný make-up - tetovanie, piercing.

Zubná ordinácia v Žiline so zameraním na prevenciu, dentálnu hygienu, záchovnú a protetickú stomatológiu, parodontológiu, chirurgiu a implantológiu.

Prevádzkujeme pohybové centrum - vykonávame komplexnú diagnostiku pohybového ústrojenstva a pre každého klienta vytvárame tréning na mieru. Poskytujeme silovo kondičný tréning, fyzioterapiu a zdravotné cvičenia. Organizujeme kurzy jogy, Pilates, Fit Kids a prímestské tábory.

Inštruktorka fitness, skupinové lekcie, TRX, zdravý chrbát Poradenstvo - problémy s nadváhou - v oblasti zdravej výživy a zdravého životného štýlu, zostavovanie jedálnych lístkov na mieru z bežných potravín - výživové poradenstvo Výroba dekorácií a darčekových predmetov.

Psychiatrická ordinácie PRO deti a mládež

Zubná ambulancia. Pravidelné preventívne prehliadky detí i dospelých. Ošetrenie, vytrhnutie zubov. RTG zubov. Bielenie zubov.

Ortopédia. zdravotníctvo: -Centrum pre ortopédiu, artroskopii a športové traumatológii -ortopedická ambulancie.

Zubná implatnáty. Špičkové švajčiarske dentálne implantáty Straumann (ITI), protetika, regeneračný systém, kostnej náhrada, chirurgické nástroje, kurzy, vzdelávanie, zahraničné stáže.

Stomatologické centrum DesignDent, s.r.o. poskytuje kvalitné štandardné aj špecializovanú stomatologickú starostlivosť. Ponúkame profesionálnu starostlivosť aj nadštandardné služby na špičkovej úrovni a disponujeme moderne vybavenou ordinácií s dobrou dostupnosťou. Náš tím zubných lekárov sa zameriava na komplexné stomatologické ošetrenie, ďalej ...

Gynekologická ambulancia Domény Gyn s.r.o. poskytuje svojim pacientkam kompletné liečebnú a preventívnu starostlivosť v oblasti gynekológie. Naše služby zahŕňajú preventívne prehliadky, starostlivosť o tehotné, ultrazvukové vyšetrenie, zavedenie vnútromaternicového antikoncepčného telieska, nadštandardné skríning v prvých troch mesiacoch ...

Plastická a estetická chirurgia Poděbrady MUDr. Miroslav Veliký ponúka svojim klientom botox, výplne, vyhladenie vrások, zväčšovanie a zmenšovanie prsníka, agumentace, abdominoplastika, operácia očných viečok, Otoplastika, výrastky a nádory, lipomy, facelift, kozmetická dermatológia, aplikácia kožných výplní, kruhy pod očami, liposukcia, jazvy, ...