Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Zdravotnícke zariadenia Anestar Anestézia, epidurálna analgézia k pôrodom, sedácia a analgosedácia

Spoločnosť Klinická psychológia Karlovy Vary s.r.o. poskytuje psychologické poradenstvo a psychoterapiu vrátane párové psychoterapie a práce s dospievajúcimi. Ďalej vykonávame psychologickú diagnostiku osobnosti, vyšetrenie kognitívnych funkcií, neuropsychologické vyšetrenie a podporu osobného rastu. Ordinácie klinickej psychológie je neštátne ...

MuDr. Libor Sychra prevádzkuje ORL ordinácie na adrese U Nemocnice 4, Svitavy. Pre bezpečnosť konzultácie s lekárom môžete využiť on-line služby CGM LIFE eSERVIS. Na vyšetrenie do ambulancie sa môžete objednať aj na www stránkach.

Nutričné poradňa - zdravý životný štýl - obmedzovanie nadváhy - formovanie tela - prevencia a liečba civilizačných chorôb

Služby: - manikúra - pedikúra - kozmetika - masáže - permanentný make-up - tetovanie, piercing.

Zubná ordinácia v Žiline so zameraním na prevenciu, dentálnu hygienu, záchovnú a protetickú stomatológiu, parodontológiu, chirurgiu a implantológiu.

Prevádzkujeme pohybové centrum - vykonávame komplexnú diagnostiku pohybového ústrojenstva a pre každého klienta vytvárame tréning na mieru. Poskytujeme silovo kondičný tréning, fyzioterapiu a zdravotné cvičenia. Organizujeme kurzy jogy, Pilates, Fit Kids a prímestské tábory.

Inštruktorka fitness, skupinové lekcie, TRX, zdravý chrbát Poradenstvo - problémy s nadváhou - v oblasti zdravej výživy a zdravého životného štýlu, zostavovanie jedálnych lístkov na mieru z bežných potravín - výživové poradenstvo Výroba dekorácií a darčekových predmetov.

Psychiatrická ordinácie PRO deti a mládež

Zubná ambulancia. Pravidelné preventívne prehliadky detí i dospelých. Ošetrenie, vytrhnutie zubov. RTG zubov. Bielenie zubov.