Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Biorezonancie s.r.o. ponúka služby detoxikačné a terapeutické, ako je odvykávanie fajčenia, zdravé chudnutie, biorezonancie a pod. k psychickému a fyzickému zdraviu klientov.

Relaxačné a regeneračné masáže: - lávovými kameňmi - čokoládová - indická masáž hlavy - peeling tela - aromaterapeutická masáž.

Organizuje - prednášky Vykonáva masáže - aromaterapeutická - havajská - lávovými kameňmi

Stomatológia. Ordinácia, ambulancia: - zubný lekár, zubár, dentista. Tel. číslo: 553872111 (spojovateľka Ostroj a.s.).

Kurzy Kurzy cvičenia pre zdravý chrbát a panvové dno, proti diastáze a inkontinencii. Pre ženy, pre seniorky, pre ženy po pôrode a tehotné. Terapia a emočné odbloky pre psychickú rovnováhu. Miešanie Bachovej esencií na mieru pre Vas.

Konzultácie v oblasti celostnej medicíny. Terapia. Riešení zdravotných, emocionálnych, psychických, vzťahových, finančných a kariérnych problémov.

Klinika estetickej medicíny a plastickej chirurgie.

Hotel Pratol Říčany sa nachádza na juhovýchodnom okraji Prahy v mestečku Říčany neďaleko diaľnice D1 Praha-Brno. Ubytovanie v 30 dvojposteľových izbách  - v cene ubytovania sú zahrnuté raňajky  - možnosť prístelky  - sprcha, WC  - telefón  - farebná televízia, satelit  - bezplatná WiFi - pripojenie na internet  - predaj suvenírov, ...

Novootvorená klinika plastickej chirurgie.

Masáže v Českých Budějoviciach ako sú relaxačné masáže, aktivačné, harmonizačné masáže, masáže na odstránenie celulitídy a aktiváciu lymfy. Maderoterapia tela a maderoterapia pleti. Individuálne aj skupinové lekcie jogy, terapia chladom, dychové techniky.

Beauty Body Studio poskytuje svojim zákazníkom služby už od roku 2007. Štúdio bolo založené pani Juditou Halvovou a dnes patrí pod privátnu kliniku krásy Beauty Body Clinic. Naše profesionálne kozmetičky, masérka, kaderníčka a pedikérka sa o vás postarajú na tej najvyššej úrovni. V rámci kozmetického ošetrenia používame prírodnú biokozmetiku ...

Parkhotel Golf Mariánské Lázně, a. S. Je štvorhviezdičkový hotel v bezprostrednej blízkosti 18-jamkového golfového ihriska so širokou ponukou golfových, liečebných, rehabilitačných, preventívnych aj wellness pobytov. Hotel sa nachádza v ekologicky čistom a pokojnom prostredí Chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les na kraji kúpeľného mesta ...

Čarovná šumavská príroda, komfortné ubytovanie, relaxácia, odpočinok a tiež skvelá kuchyňa, Vás čaká, ak navštívite wellness hotel České Žleby. K ubytovaniu Vám môžeme ponúknuť dvojlôžkové a rodinné izby, podkrovné mezonet či apartmány. Využiť tiež môžete naše 18 jamkové golfové ihrisko, navštíviť masáže, bazén, vírivku či fínsku saunu. Pre deti ...

Výučba - jóga zdravotná, vinyasa, raja, kundalini, tanečné, pre tehotné Kurzy a semináre - jóga rôzne formy Masáže (zdravotné, športové a rekondičné, relaxačné, medové, ...) - bankovanie

Očná optika: - vyšetrenie zraku, - dioptrické okuliare, - multifokálne okuliare, - kontaktné šošovky, - slnečné a špeciálne okuliare. Očná ambulancia: - očné ochorenie, - glaukómová poradňa, - ortoptiká, - retinálna (sietnicová) poradňa.

Štúdio estetickej kozmetiky. Kozmetický a masážny salón. Kryolipolýza. Kavitácia. Lymfodrenážne masáže. Klasické regeneračné masáže. Lifting, expresné face lifting-termage. Sídlo firmy: - Katarínica 32, okr. Nový Jičín.

Správne vykonávaná ústna hygiena je dôležitá pri prevencii vzniku zubného kazu a zápalových ochoreniach ďasien. Naučím vás, ako sa každodenne starať o chrup, a tým si zaistiť krásny a zdravý úsmev. Zároveň vám odstránim zubný kameň a pigmentáciu, čo bežným čistením nemožno docieliť.

V Dentálne centrum Londýnska sa o Vás postará zohraný tím odborníkov s mnohoročnými skúsenosťami. V našom centre poskytujeme pacientom komplexnú stomatologickú starostlivosť. Základom liečby každého pacienta je dôkladné vstupné vyšetrenie pomocou najmodernejších technológií. Následne je pacient oboznámený so stavom svojho chrupu. S ohľadom ...

Interné lekárstvo Gastroenterológia Reumatológia