Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Beata Rašková je nutričná terapeutka, ktorá poskytne: - jedálniček na mieru - balíček sériových konzultácií, alebo jednorazové - balíček pre tehotné - asistovaný nákup - spoluprácu s jedálňami - prednášky z hľadiska výživy

Alergológia Nemcová s.r.o. prevádzkuje alergologickú ordináciu a zameriava sa okrem iného aj na prírodnú liečbu alergií a astmy.

Ing. Věra Maníková sa zameriava na tradičnú čínsku medicínu, omladzovaciu techniku tváre, na odvykanie od fajčenia a rôzne druhy masáží.

Ján Olejár prevádzkuje relaxačné štúdio a zameriava sa na scenár terapie a rôzne druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. sa zameriava na zdravé stravovanie, laktačné poradenstvo, predaj zdravých potravín a nápojov a na proteínovú diétu.

Špecializovaná ambulantná zdravotná starostlivosť Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou

Sme združenie ošetrujúcich organizácií poskytujúcich služby v oblasti zdravotnej a sociálnej starostlivosti v rámci Českej republiky. Naším poslaním je pomáhať ľuďom. Máme celorepublikovú pôsobnosť. Naším poslaním je ľuďom, ktorí sú z akéhokoľvek dôvodu odsúdení na pomoc ostatných, zabezpečiť, aby mohli zostať čo najdlhšie v domácom prostredí.

Zdravotná starostlivosť v odbore očné lekárstvo poskytuje pán MUDr. Jiří Valenta -odborný očný lekár. Našu ordinácii nájdete na adrese Hroznětínská 350, Ostrov, okres Karlovy Vary. Vykonávame kompletné vyšetrenie zraku vrátane preventívnych prehliadok. Očný lekár, očné ordinácie, služby:  - oftalmológia, odborný očný lekár  - vyšetrenie ...

Štvorhviezdičkový Boutique Spa Hotel Aqua Marina ponúka komfortná ubytovania v centre kúpeľného mesta Karlovy Vary. Hotel má k dispozícii 24 izieb rôznych kategórií a 2 apartmány vo vedľajšej budove. K dispozícii sú prvotriedne vybavené hotelové izby, ktoré dotvára atmosféru útulnosti, pohodlia a pokoja. Naši návštevníci si môžu dopriať aj kúpeľné ...

Wellness Spa Hotel Ambiente sa nachádza v obľúbenej kúpeľnej oblasti Karlových Varov a ponúka luxusné ubytovanie spojené s relaxáciou. Súčasťou hotelového rezortu je MediRelaxCentrum, kde si môžu klienti dopriať chvíľky odpočinku formou welness a kúpeľných programov. V ponuke máme veľa relaxačných pobytov. AMBIENTE SPA HOTEL bol ocenený ako ...

AWA Relaxačné centrum Brno (Dom pri Kamennej panne): -soľné (soľná) jaskyne ADAM a EWA (18 lôžok) -soľná jaskyňa EWA pre deti s pieskoviskom a televíziou -soľná jaskyňa ADAM pre dospelých. -šungitová komnata -masáže, masérske kurzy -fotoepilácia -fotoomladenie -pedikúra -kozmetika -kozmetický laser -goji Ramissio -EEG ...

Druidské masáže. Masáž: - druidská celého tela - základná masáž - chrbát a šija - lávové kamene - aromaterapeutická - relaxačný - športové - reflexná masáž chodidiel, nôh, rúk - uvoľňujúca masáž tváre, hlavy, šije. Bylinný zábal na chrbát. Používam výhradne prírodné ingrediencie.

Chirurgia - operácia lupavých prstov - operácia gangliónov - operácia Dupuytrenovej kontraktúry - operácia zarastených nechtov.

BM Terapia s.r.o. poskytuje služby biorezonancie. Ponúka: - harmonizáciu zdravia a buniek - diagnostika a BM Terapia Bicom Kliniku majú na adrese: Nádražná 923/118, 702 00 Ostrava

Pobočka. Biofarmaceutická spoločnosť. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určenej na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Svet zdravia. Služby. - metabolická diagnostika KNT od RNDr. Petra Fořta - základná diagnostika organizmu na prístroji Tanita.

Kozmetické ošetrenie Kozmetické prístroje Permanentný Make-up Starostlivosť o nohy a ruky Depilácia Masáže Starostlivosť o riasy a obočie Vertikálne TurboSolárium

Tomáš Prokeš sa zameriava na výživové poradenstvo a realizuje kurzy zdravého životného štýlu a osobnostného rozvoja.

Hemodializačné centrum Mendlovej nadácie. Ordinácia odborného lekára: -internista -nefrológ. Dispenzarizácia pacientov s ochorením obličiek.

Salón Goldenhair s.r.o. sa zameriava na kaderníctvo, kozmetické služby a vykonáva rôzne druhy masáží.

Feel Better s.r.o. vykonáva kozmetické ošetrenie, manikúru, rôzne druhy masáží a prevádzkuje solárium.

Inštitút zdravého života, kurzy: - inštruktor fitness - športová výživa - poradca pre výživu - inštruktor kondičnej chôdze Služby: - výživové poradenstvo.