Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Centrum zdravia a krásy poskytuje starostlivosť zdravia, ale aj estetické a relaxačné služby: -plastická chirurgia - optika - gynekológie, očné a ORL ambulancie - tetovací salón - kožná ambulancia - pedikúra ai.

PhDr. Zuzana Spurná, Ph.D. je klinický psychológ a psychoterapeut prevádzkujúci ambulanciu v Brne.

Rehabilitačný ústav: - rehabilitácia. Špecializovaná rehabilitačná starostlivosť pacientom po úrazoch a operáciách pohybového a nervového ústrojenstva.

Mgr. František Zakopal je dopravný psychológ vykonávajúci dopravno-psychologické vyšetrenie pre opätovné získanie vodičských preukazov.

Bc. Lucie Bilíčková prevádzkuje ordináciu zameranú na dentálnu hygienu.

Mgr. Václav Petráš zaisťuje športovo-psychologické poradenstvo, mentálnu prípravu športovcov a tímov.

fyzioterapeut Mgr. Jakub Marek poskytuje: - komplexná terapia - kineziotaping - terapia v domácom prostredí - športová fyzioterapia - ergonómia práce

MDDr. Ťažká Martina prevádzkuje zubnú ordináciu v Šternberku.

MUDr. et MDDr. Michal Otava prevádzkuje privátnu stomatologickú ordináciu, v ktorej sa okrem stomatológie zameriava aj na dentálnu hygienu a bielenie zubov.

Petra Bielczyková prevádzkuje ordináciu zameranú na oblasť dentálnej hygieny a zameriava sa aj na bielenie zubov.

Ivana Zemanová je prevádzkovateľom zdravotníckej dopravnej služby.

Bc. Lenka Vrlová, DiS. je pôrodná asistentka, ktorá poskytuje predpôrodný kurz, tehotenskú poradňu, sprievod k pôrodu, popôrodnú návštevu a laktačné poradenstvo.

MUDr. Veronika Veselá sa zameriava na odbor rehabilitačnej a fyzikálnej medicíny.

MDDr. Kateřina Czudková prevádzkuje zubnú ordináciu v Kroměříži.

MUDr. Leona Žáková sa zameriava na stomatochirurgiu a zubné lekárstvo.

Stomatologické centrum Jihlava s.r.o. sa zameriava na zubné lekárstvo. V rámci svojich služieb sa postará o protetiku, ortodonciu, dentálnu hygienu, zubné implantáty a preventívnu stomatológiu.

Spoločnosť Chaty Krásne chvíle s.r.o. Frýdek-Místek Vám zabezpečí ubytovanie a prenájom luxusných chát v Beskydách. Užite si skvelú dovolenku na horách a prenajmite si napríklad našu valašskú chalupu. Navyše si môžete aj dopriať súkromné wellnes so saunou a vírivkou. Naše chaty pozývajú k útulnému ubytovanie v súkromí, či už plánujete ...

Masážne štúdio Raj - klasická masáž - ABS masáž - reflexná terapia plosky nohy - masáž lávovými kameňmi - manuálna lymfatická masáž - Dornova metóda - Breussova masáž - zdravotné skupinové cvičenia (Redcord, Bosu, SM-systém)

Neurológia MUDr. Kubec, s.r.o. prevádzkuje neurologickú ordináciu, neurosonológie, EMG, EP.

Hotel Kovárna ponúka svojim hosťom komfortné ubytovanie v hoteli v 1-4 lôžkových izbách s využitím moderného wellness centra, s reštauráciou a vinárňou. Nájdete nás v národnom parku České Švajčiarsko, v blízkosti centra mesta Děčín. Súčasťou nášho wellness centra je fínska sauna, vírivka, masáže na objednanie a tiež posilňovňa. V našej ...

Predaj - zmiešaný tovar Hotelový dom - 1 - 3 lôžkové izby so štandardným aj nadštandardným vybavením - každá izba má vlastné sociálne zariadenie s predsieňou a vstavanou skriňou - recepcia s nepretržitou prevádzkou - každodenné upratovanie - bBezpečnostná služba - masážny, kozmetický, kadernícky ...

Rekondičné a regeneračné masáže. Bankovanie. Dornova metóda.

Masážny salón služby: - masérske, rekondičné a regeneračné služby - masáže klasické - masáže plôšok nôh - detoxikačné masáže.

Relax Lipovka: - penzión - fitness - wellness - suchá fínska sauna