Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Zdravotníctvo: -ordinácia očného lekára, očná ambulancia.

MUDr. Luboš Hrazdira sa zameriava na ortopédiu, ultrazvukové vyšetrenie, telovýchovné lekárstvo a na fyzioterapie.

Zubná starostlivosť Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou j. n.

R-Doprava s.r.o. zaisťuje prepravu hradenú poisťovňou - k lekárovi, do nemocnice i kúpeľov. Ľubovoľný prevoz hradený samostatne, napr. z domova pre seniorov k rodine a späť

Vykonávame gastroskopické a koloskopické vyšetrenia, polypektómiu, pažerákovú pH metriu a impedanciu, dispenzárnu starostlivosť, detekciu helicobacter pylori. Pri výkonoch podávame tíšiace prostriedky a lieky od bolesti, možnosť Entonoxu (rajský plyn a kyslík).

Mgr. Hana Fojtíková prevádzkuje ambulanciu klinickej psychológie.

Zubná ordinácia, stomatológia Ordinačné hodiny Po 07:30 - 14:30 Út 12:30 - 18:30 St 07:30 - 16:00 Št 07:30 - 14:30 Pi 07:30 - 14:00

MUDr. Hana Bistrá prevádzkuje zubnú ordináciu.

Odborný lekár chirurgia. Chirurgická ambulancia (ordinácia). - pre mammológiu (ochorenie prsníka). Laserové centrum.

Logopedická ambulancia. Pracovisko sa zaoberá diagnostikou, terapiou a prevenciou v celej šírke komunikačných, jazykových a rečových ťažkostí detí a dospelých (dyslália, vývojová dysfázia, afázia, mutizmus, balbuties, tumultus sermonis, dysartria, palatolalia, SP, DMO, poruchy autistického spektra). Špecifikou pracoviska je odborná a ...

MUDr. David Jurásek prevádzkuje zubnú ordináciu so zameraním na prevenciu, dentálnu hygienu, bielenie, protetiku, implantológiu a stomatochirurgiu.

Blanka Humpolcová sa zameriava na meranie záťaží ľudského organizmu škodlivými látkami a na detoxikáciu a revitalizáciu organizmu.

Alexandra Vlčanová je pôrodná asistentka zameriavajúca sa na cvičenie s tehotnými ženami, predpôrodnú prípravu, tehotenské masáže a tejpovanie.

Jana Packová prevádzkuje ambulanciu fyzioterapie: - mobilizácia kĺbov a chrbtice - mobilizácia rebier metódou L.Mojžiškovej - techniky mäkkých tkanív - liečebná telesná výchova - senzomotorická stimulácia - kineziotaping - metóda SM systém - reflexná terapia - masáže terapeutické, reflexné - autoterapia

Sanatórium, služby: - zariadenie následnej starostlivosti - rehabilitácia - mobilizáciu klientov

Spoločnosť Šťastná gynekológia, s.r.o. sa zaoberá: . gynekológiou, pôrodníctvom - detskou gynekológiou - estetickou medicínou Vlastná zákroková sála.

Spoločnosť Neurosynergie s.r.o. prevádzkuje neurologickú ambulanciu: - Neurologické poradenstvo a liečba - Vyšetrenie evokovaných potenciálov - Vyšetrenie na elektromyografe - Ambulantná aplikácia analgetických infúzií

Dopravné zdravotné služby: - sanitná doprava - preprava pacientov pre Nový Jičín, Frenštát pod Radhošťom, Bielovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všetky značky, servis BOSCH Predaj: - motocykle.

Múdr. Zdeněk Malina sa stará v kardiologickej ambulancii o chorých s chorobami srdca, obehu a ciev. Pacientom vykonáva veľkú škálu kardiologických vyšetrení, po infarkte poskytuje dlhodobú starostlivosť chorým, vykonáva záťažové testy.

Ordinácia, služby: - zubné - stomatológia