Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Podnik Horské lázně Karlova Studánka, ktorý leží na úpätí najvyššej hory MSK Praděd, poskytuje kúpeľné a liečebné pobyty pre seniorov, osoby so srdcovými problémami, alergiou, astmou aj regeneráciu športovcov v prostredí s najčistejším vzduchom v ČR a unikátnym horským architektonickým štýlom. Základným liečebným prostriedkom pestrej palety ...

Zdravotná domácej starostlivosti v Prahe. Zdravotnícka ošetrovateľská služba, masáže na prekrvenie a prevenciu preležanín. Zdravotnícka ošetrovateľská služba - zabezpečenie hygieny u ležiacich, pomoc s hygienou u ostatných - cvičenie a rehabilitácia chôdza po CMP, úrazoch, operáciách - aplikácia injekcií vrátane inzulínu a ďalšie ...

V súčasnej dobe prevádzkujeme kožné ambulancie v mestách Boskovice a Letovice. Vďaka dlhodobej spolupráci s poprednými firmami a poisťovňami sme schopní vám ponúknuť prvotriedne služby, či už sa jedná o drobné zákroky, alebo komplexné dlhodobejšie ošetrenie. Neváhajte nás navštíviť na jednej z našich pobočiek.

Poskytovanie neurologickej a rehabilitačnej starostlivosti v ambulantných podmienkach.

ReproGenesis a.s. je zdravotnícke zariadenie, asistovaná reprodukcia: -neplodnosť -vyšetrenie ženy -vyšetrenie muža -liečebné postupy -darcovský program.

Stomatologická ordinácia. Zubná ordinácia.

Logopédia - náprava vád reči u detí a dospelých