Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Gynekologická ambulancia Jednodňová chirurgia Štúdio Dedkov

Zubná klinika v centre Brna, ktorá má k dispozícii moderné zubné ordinácie s prvotriednym stomatologickým vybavením a dlhoročnou praxou. Personál sa pravidelne zúčastňuje kurzov a prednášok od popredných českých aj svetových špecialistov. Ponúka individuálny prístup s vypracovaním liečebného plánu na mieru aj s možnosťami financovania.

Logopédia Vysočina s.r.o. prevádzkuje logopedickú kliniku, kde sa snaží liečiť oneskorený vývoj reči, vývojovú dysfáziu, dyslaliu, mutizmus a iné poruchy vo vady reči detí.

Neštátne zdravotnícke zariadenie, poradenské a rekondičné centrum Prozit MUDr. Šárky anjelovo, CSc. v Ostrave pomáha ľuďom s nadváhou pri zdravom chudnutí. Nutričné poradca - lekár z ordinácie Vás pomocou metódy kognitívno behaviorálnej terapie zbaví všetkých ťažkostí. Výživový poradca sa zameriava nielen na redukciu, ale aj na prevenciu obezity a ...

Ponúkame klasickú stomatológiu v rámci verejného poistenia, ale aj nadštandardnú estetickú stomatológiu a odborné poradenstvo. Máme zmluvy so všetkými poisťovňami. Čaká na Vás profesionálna starostlivosť príjemného tímu v novo zrekonštruovaných priestoroch zdravotného strediska, to všetko len dva kilometre za OC Olympia Olomouc.

Ordinácia klinického psychológa. Psychologické poradenstvo - psychodiagnostika pre stredné a základné školy - dopravne psychologické vyšetrenia - profesionálna spôsobilosť - dlhodobá psychoterapia, psychologické poradenstvo, sprevádzanie pre osoby v ťažkých životných situáciách.