Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Privátna ordinácia pre deti a dorast. Ambulantné vyšetrenie a ošetrenie detí a dorastu do 19 rokov Dojčenská poradňa Pravidelné a preventívne prehliadky všetkých vekových kategórií vo veku - 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 a 19 rokov Povinné a nepovinné očkovanie

Urológia, neštátne zariadenia: - komplexná ambulantná diagnostická a liečebno-preventívna starostlivosť v oblasti urológie.

Laserové centrum. Estetika dermatológie. Kožné ordinácie.

Stomatologické centrum. Sme moderná nielen vybavením, ale aj naším prístupom, vďaka ktorému využívame najnovšie lekárske poznatky a postupy v ošetrení. Bezbolestné ošetrenie a profesionálny prístup pre každého pacienta.

Zubná klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientom komplexnú modernú stomatologickú starostlivosť podľa evorpských štandardov v príjemnom a nenútenom prostredí. Pri prvej návšteve vykonáme vstupné vyšetrenie a dôkladnú anamnézu pacienta, s komplexnú analýzu zubov a ústnej dutiny. Medzi naše služby patrí ošetrenie zubného kazu, estetická ...