Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Gynekológia Woman -kompletná gynekologická a pôrodnícka starostlivosť. Gynekologická ordinácia.

Očná ambulancia - vyšetrovanie očných chýb - vyšetrenie a diagnostika chorôb predného a zadného očného segmente - nadštandardné vyšetrovanie zadného segmentu oka u glaukómu, cukrovky, hypertenzie a cievnych patológií - diagnostika, liečba a sledovanie glaukomatikov, vyšetrenie hrúbky rohovky pachymetrie - počítačová perimetria – ...

Stomatologická ordinácia. Zubná lekárka.

Služby: -gynekológia -centrum na liečbu neplodnosti -tehotenská poradňa, ultrazvuk -kolposkopia, cytológia.

Gynekologické ambulancie pre deti a dospelých Gynevetom s.r.o. Gynekologická a pôrodnícka starostlivosť. -časná diagnostika tehotenstva -Komplexné prenatálnej starostlivosti -základné ultrazvuková diagnostika -Spolupráca sa pecializovanými centrami -kardiotokografické vyšetrenie.

Charita. Poskytovanie ošetrovateľskej (zdravotné) a opatrovateľské (sociálne) služby seniorom a zdravotne postihnutým v ich domácom prostredí v Kopřivnici a blízkom okolí. Vecné zbierky sa tu nevykonáva!

MUDr. Pavel Opletal - gynekologická ordinácia.

Psychologička Mgr. Pavlína Doležalová sa špecializuje na: - poradenstvo, koučovanie a krízovú intervenciu dospelých detí alkoholikov (DDA) a ľudí, ktorí prežili detstvo v nefunkčných rodinách.