Nemocnice a kliniky poskytujú zdravotnícku pomoc ľuďom. Diferencujú sa na jednotlivé oddelenia, ako je ortopédia, chirurgia, urológia, alergiológie, kožné a ďalšie. Navštíviť môžete súkromné alebo štátne kliniky a polikliniky, nemocnice krajské či okresné.

Podiatrická klinika Zdravá noha - tel. 495 522 207 - neuro-podiatrickej vyšetrenie - kineziologické-podiatrickej vyšetrenie - posturometrické vyšetrenie

Anenské slatinné kúpele v mestečku Kúpele Bělohrad - zameranie na ochorenia pohybového ústrojenstva-klasické kúpele, rekondičné pobyty, liečebňa detí a dorastu, Wellnes a Beauty.

Centrum estetickej a laserovej medicíny, dermokozmetiky a regenerácia - Poradňa zdravej výživy a životného štýlu - Prevencia civilizačných ochorení - Redukcia telesnej nadváhy pod lekárskym dohľadom. - Estetické centrum - úkony estetickej medicíny, lifting a zoštíhľujúce metódy, lymfodrenáže, - Cievne ambulancie, vyšetrenie tepnového a ...

Sanatórium Topas s.r.o. - neštátne zdravotnícke zariadenia zamerané na komplexnú starostlivosť v odbore Gerontopsychiatria.

Sanatórium pre duševne chorých: - komplexná starostlivosť v odbore Gerontopsychiatria.

služby: - zdravotnícke zariadenie

Služby: - formovanie postavy - korektívna dermatológia

Centrum reprodukčnej medicíny: - asistovaná reprodukcia - gynekológia.

Klinika estetickej a cievnej medicíny: - estetická dermatológia - miniinvazívna plastická chirurgia - laserová liposukcia - liečba všetkých typov kŕčových žíl.

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - ortopédia - fyzioterapia - psychiatria - výživové poradenstvo.

Súkromné pobytové sanatórium na prekonanie závislostí.

Distribútor potravinových doplnkov: - Vitamín C antioxidant - Aloe pre detoxikáciu organizmu - Colostrum na posilnenie imunity - Lyovis prírodné probiotiká - HepaDrink pre optimalizáciu funkcie pečene Eshop: - zdravotnícke potreby - prírodné produkty - potravinové doplnky. Predaj: - Biotorus - Pulzná magnetoterapia - ...

Ponúka komplexné laserové ošetrenie zmien na kožnom povrchu a ďalšie zákroky z oblasti estetickej medicíny.

Služby: - prevádzka špeciálnych zdravotníckych zariadení

SENZA clinic je neštátne zdravotnícke zariadenie. Moderné liečebné procedúry: - Magnetoterapia - Ozonoterapia – liečba aktívnym kyslíkom. KME (ERI) diagnostika a liečba.

SENZA clinic je neštátne zdravotnícke zariadenie KME (ERI) diagnostika a liečba. Moderné liečebné procedúry: - Magnetoterapia - Ozonoterapia – liečba aktívnym kyslíkom.

Komplexná starostlivosť o tvár, telo, ale aj celkové zdravie so zárukou vysokej úrovne služieb po stránke odbornej aj v kvalite starostlivosti, individuálneho a diskrétneho prístupu v zázemí moderného estetického centra.

Prevádzkujeme súkromnú zubnú kliniku a poskytujeme komplexné ošetrenie chrupu.

Top Esthetic centrum estetickej a očnej medicíny s.r.o. so sídlom v Prahe je špecialistom v odbore estetickej a plastickej chirurgie. Centrum estetickej a očnej medicíny s.r.o. sa zameriava na komplexné vyšetrenie očí, diagnostiku a liečbu glaukómu alebo vyšetrenie farbocitu. Ponúkame celý rad odborných zákrokov. Našou špecializáciou sú ...

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - interna - neurológia - foniatria - logopédia - otorinolaryngológia, ORL - praktický lekár pre dospelých.

Estetická klinika - laserové a estetické centrum - masáže - výživové poradenstvo.