Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Potrebujete si vyzdvihnúť lieky na predpis alebo chcete len poradiť aké lieky či doplnky stravy by boli pre Vás vhodné? Navštívte našu lekáreň, kde ponúkame veľký výber lieku aj liečiv na voľný predaj aj na lekársky predpis. V našej ponuke nájdete aj homeopatiká, čaje a kozmetické prípravky, detskú výživu, zubné doplnky, liečebnú kozmetiku. ...

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - detský sortiment, doplnky stravy - vitamínové prípravky (vitamíny) - čaje a homeopatiká - zdravotnícky materiál - veterinárne liečivá - zdravotnícke potreby (pomôcky) - kozmetika značiek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - homeopatiká - potravinové doplnky, vitamíny - zdravotná kozmetika - detská výživa.