Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Predajňa liečivých rastlín Distribúcia, maloobchod, predaj: -zdravotnícke potreby Pobočky: -lekáreň U Hviezdy, tel. 495271730, Štefánikova ul. -lekáreň Na rohu, tel. 495542478, tr. SNP 637.

-Veľkoobchod a maloobchod -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Potrebujete si vyzdvihnúť lieky alebo poradiť s výberom doplnkových liečiv? Lekáreň Radnica Vám ponúka prehľadný a široký výber liekov na lekársky predpis, voľnopredajných liekov, potravinových doplnkov, kozmetiky, veterinárnych liekov, homeopatík... Ponúkame aj meranie krvného tlaku. Navštívte nás! Teší sa na Vás náš ochotný personál.

Alternatívna medicína. Predaj - prírodné produkty.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - homeopatiká - potravinové doplnky, vitamíny - zdravotná kozmetika - detská výživa.

Internetový predaj, e-shop, predaj liečiv. -aromaterapia -gemmoterapia -čaje, káva, korenie -potravné doplnky -kozmetika -masážne prostriedky.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - homeopatiká - potravinové doplnky, vitamíny - zdravotná kozmetika - detská výživa.

Predaj - zdravotná obuv SANTE s rozšíreným sortimentom pre deti Lekáreň - liečebná kozmetika - homeopatiká vrátane poradenstva - autolekárničky - dojčenská výživa - dermatologické poradenstvo a testy - meranie krvného tlaku a podkožného tuku - detské vitamíny - poradňa v starostlivosti o ústnu hygienu.

Vývoj, príprava, testovanie, výroba kozmetických, farmaceutických výrobkov a potravinových doplnkov.

Lieky, zdravotnícke potreby a pomôcky, detská výživa, potravinové doplnky, výživové doplnky, dermokozmetika, kĺbová výživa, vitamíny, minerály, čaje, homeopatiká, prostriedky dentálnej hygieny a starostlivosti o chrup, masážne prípravky.

-Maloobchod použitým tovarom -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Náš obchod sa zameriava na internetový predaj rôznych liečivých prípravkov a doplnkov za najnižšiu cenu na českom internete. Medzi našimi dodávateľmi sú známi renomovaní výrobcovia, preto u nás nájdete vždy len produkty najvyššej kvality.

Výhradný distribútor - veterinárne produkty IMMUNOVET produkty pre zdravie a vitalitu hobby zvierat.

Lekáreň: -zdravotnícke potreby -lieky -vitamíny -minerály -homeopatické liečivá -liečivé čaje -liečebná kozmetika -veterinárne liečivá -sortiment pre deti -mliečna výživa -sortiment pre športovcov.