Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Výskum, vývoj: - liečivá - farmakologický výskum.

Vývoj, výroba - lieky, liečivá v oblasti liečby bolesti.

Spoločnosť zásobuje veterinárnych lekárov, lekárne a vybrané e-shopy prostredníctvom svojich piatich predajných skladov po celom území SR.

Spoločnosť zásobuje veterinárnych lekárov, lekárne a vybrané e-shopy prostredníctvom svojich piatich predajných skladov po celom území SR.

Lekáreň U Hygie - predaj liečiv - otváracia doba: pondelok 7:00 - 18:00, utorok až piatok 7:00 - 17:00 hodín.

Distribúcia, predaj - špecializované liečivá - zdravotnícky materiál - zdravotnícka technika.

Centrum tradičnej čínskej medicíny. Každodenná prevencia - metódy medicíny: - akupunktúra - akupresúra - moxovanie, bankovanie - čínske masáže s aromaterapiou - fytoterapia - kozmetické služby. Liečebné a kozmetické produkty. Ozdravné kôry na základe vykonanej diagnostiky. Odborné konzultácie pre vážne chorých. Vzdelanie pre ...

Služby - outsourcing - marketing - generické lieky, nutričná výživa.

Predaj, e-shop: - masti - čaje - Kittlova masť - čínska medicína - prírodná kozmetika - včelie produkty - zelený íl - alternatívna medicína pre psy a mačky.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

Veľkoobchod, predaj: -prípravky na starostlivosť o nohy, pedikúru.

E-shop, lekáreň - lieky - potravinové doplnky - čaje - zdravotnícke pomôcky. Osobný odber - adresa: Lekáreň Svitava, Kollárova 659/1a, Blansko.

Výroba, predaj: - glukánové prípravky na posilnenie imunitného systému pre psov.

Výroba, E-shop: - technické, chemické, ekologicky progresívne a sprejové prípravky pre zdravotnícke, kozmetické, veterinárne a technické účely; - kozmetické prípravky; - laky na vlasy - Ovocná línia a Bylinná línia: s harmančekom, pŕhľavou, marhuľou a ovocnými voskami; - tužiace peny Ovocná línia a Bylinná línia: s harmančekom, pŕhľavou, ...

Zaoberáme sa sprostredkovaním predaja v oblasti liečiv.

Výroba, distribúcia - lieky, lieky - Rx liečivá - OTC liečivá - doplnky stravy, vitamíny - veterinárne produkty.