Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Jesenická nemocnice poskytuje svojim pacientom širokú škálu zdravotníckych služieb. Je najväčším lôžkovým zariadeniam v okrese Jeseník a pre svojich pacientov zabezpečuje nielen lôžkovú starostlivosť, ale aj odbornú ambulantnú. V našej nemocnici vykonávame vyšetrenie, ošetrenie a liečbu v oblasti chirurgie, pediatrie, hematológie a tiež ...

Služby: - praktický lekár pre dospelých

Ordinácia, služby: - praktický lekár pre deti a dorast

Kúpele: Kúpeľné liečebné a rehabilitačné pobyty pre choroby: - srdcové, cievne - pohybové ústrojenstvo - choroby nervové, onkologické, porúch látkovej výmeny - ambulantná liečba pre samopláteckú klientelu - hotelové ubytovanie Moravan 581683333 - detská liečebňa - odborný liečebný ústav pre kardiorehabilitáciu.

Sexuológia a andrológia: - sexuologická diagnostika a terapia - poruchy reprodukcie - liečba frigidity - vyšetrenie mužskej plodnosti – spermiogram - riešenie porúch erekcie.

Plastická chirurgia, ušné, nosové, krčné, laserové centrum, špecializáciou je plastika nosa, ušníc, viečok, pŕs, liposukcia, odstránenie chrápania, chronickej nádchy, nosných polypov. Laserové centrum, dermatológia ponúka laserové odstránenie znamienok, žiliek, bradavíc, pigmentácií, vrások, epilácia, omladenie laserom.

Zubná ordinácia. Stomatológia. Dentálna hygiena.