Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Nákup a predaj: - stomatologické nástroje a prístroje.

- Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu - Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti - ...

EXCLUSIA s.r.o. sa zameriava na zabezpečenie lekárskej starostlivosti, rehabilitácií, financií, poistenia a právnej ochrany pre športovcov.

Masérske služby s.r.o. vykonáva klasické aj športové masáže, reflexná terapia plôšok nôh a využíva lávové kamene a bankovanie.

Veterinárne centrum Akuvet s.r.o. prevádzkuje veterinárnu ordináciu, v ktorej sa zameriava aj na akupunktúru a predáva krmivo a doplnky.

Maloobchod: -liečivá -detská a dojčenská výživa -zdravotná obuv.

Predaj: - kvalitné a inovatívne lekárske technológie.

Veterinárna klinika EMVET, ktorú prevádzkuje v Chotěboři pán MVDr. Otakar Melón ponúka ošetrenie veľkých aj malých zvierat. Poskytujeme liečebnú a preventívnu starostlivosť, k dispozícii máme röntgen aj ultrazvuk a vykonávame očkovanie, čipovanie aj chirurgické zákroky. Veterinárna klinika, služby:  - veterinár, veterinárnej ordinácie  - ...

Ordinácia praktickej lekárky pre deti a dorast.