Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Sme Krajská nemocnice Tomáše Bati v Zlíne v Českej republike, ktorá je členským štátom Európskej únie. Od januára 2006 je Baťova nemocnica akciovou spoločnosťou s jediný akcionárom, ktorým je Zlínsky kraj. Máme 1 080 lôžok a ročne hospitalizujeme cez 40-tisíc pacientov. Funguje u nás LSPP pre deti a dospelých a zubná pohotovosť. V ...

Masáže U Trojice Ponúkame masáže relaxačné, zdravotné a športové, tehotenské masáže, ďalej manuálnu lymfodrenáž, reflexnú masáž plosky nohy, ohrevné a lymfatické zábaly, kinesiology taping.

Lekáreň Uherský Ostroh sa zaoberá predajom liečiv a ponúka okrem klasického lekárenského sortimentu aj homeopatiká a potravinové doplnky. Ponúkame: -léky, liečivá na predpis aj bez predpisu - farmaceutické prípravky - vitamínové doplnky - homeopatiká - kozmetika - detská výživa - čaje - ortopedické pomôcky, topánky.