Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Biofarmaceutická spoločnosť. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určené na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Firma Proteching B sa zaoberá výrobou a distribúciou ortopedických vložiek a digitálnym mapovaním tlaku chodidla. Predávame a dodávame vložky do obuvi všetkého druhu. Ako na šport tak aj pre bežné nosenie či inú aktivitu. Tekscan: - pressure mapping - meria funkciu nôh pomocou prístrojov na dynamickú plantografii systémov Tekscan, dynamická ...

Internetový obchod, autorizovaný predajca: - dámska a pánska zdravotná obuvi českej zn. Medistyle - pančuchový tovar od českého výrobcu Hoza - ortopedické pomôcky českej firmy Svorto.

Zubná ambulancia a dentálna hygiena 605758084 stom.ordinace 604619721 dent.hygiena Dentálna hygiena: pondelok nepárny týždeň a streda Zubná ordinácia: pondelok párny týždeň, utorok, štvrtok a piatok

Služby: - zverolekár, veterinár - veterinárna ordinácia

Služby: - fitness centrum - jóga, pilates, tablata - kruhový tréning - výživové poradenstvo - sauna - masáže - solárium - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra.

Tradičná čínska medicína - akupunktúra, bankovanie, moxovanie, tuina masáže, fytoterapia. Riadená detoxikácia podľa MUDr. Jozefa Jonáša. Bachove kvetové esencie. Liečiteľská metóda Reiki.

Spoločnosť INFORM - CONSULT - AQUA, s.r.o. sa zaoberá úpravou pitnej, úžitkovej i priemyselnej vody. Vykonávame rozbory vody, filtráciu, zmäkčovanie, odstránenie nebezpečných látok a ďalšie úpravy vody. Ponúkame nové inovatívne technológie, spoločne s osvedčenými klasickými postupmi úpravy vody v mnohých technických modifikáciách. Rozbor ...