Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Psychologické poradenstvo - psychologické testy pre vodičov

Osobná trénerka fitness Organizovanie - školiace akcie Poskytovanie - psychologické poradenstvo pre športovcov

Komplexná starostlivosť o krásu, fyzické a duševné zdravie. Relaxácia v pyramíde: - liečenie chorôb - relaxácia - harmonizácia čakier - energetizujúce a revitalizačné účinky - chudnutie. Kozmetické služby: - hlboké čistenie pleti - peeling - biorevitalizačné masáže tváre - modelácia tela - prírodné pleťové masky - ...

Predaj - zdravotná obuv SANTE s rozšíreným sortimentom pre deti Lekáreň - liečebná kozmetika - homeopatiká vrátane poradenstva - autolekárničky - dojčenská výživa - dermatologické poradenstvo a testy - meranie krvného tlaku a podkožného tuku - detské vitamíny - poradňa v starostlivosti o ústnu hygienu.

Technologický park kliniky: - CEREC 3D - keramické zuby na počkanie CBCT - trojrozmerný röntgen KEY LASER - odstránenie zubného kazu a zubného kameňa odparením HEALOZONE - odstránenie zubného kazu bez vŕtania.

Činnosti z oblasti balneológie. Balneologické služby.