Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj - zdravotná obuv SANTE s rozšíreným sortimentom pre deti Lekáreň - liečebná kozmetika - homeopatiká vrátane poradenstva - autolekárničky - dojčenská výživa - dermatologické poradenstvo a testy - meranie krvného tlaku a podkožného tuku - detské vitamíny - poradňa v starostlivosti o ústnu hygienu.

Technologický park kliniky: - CEREC 3D - keramické zuby na počkanie CBCT - trojrozmerný röntgen KEY LASER - odstránenie zubného kazu a zubného kameňa odparením HEALOZONE - odstránenie zubného kazu bez vŕtania.

Činnosti z oblasti balneológie. Balneologické služby.

Predaj - kozmetika Kozmetika - permanentný make - up - mezoterapia - terapia kŕčových žillekárske a kozmetické poradenstvolekárske laserové zákroky - trvalá depilácia - laserová epilácia na celom tele - vyhladenie vráskov - zmenšenie hrubých pórov na kožuodstránenie - pigmentové ...

Služby: - poradenská a preventívna činnosť v zubnej hygiene - predaj pomôcok pre dentálnu hygienu v domácej starostlivosti a nácvik ich použitia.

Alternatívne poradenstvo - masáže - tradičná čínska medicína - zdravé chudnutie - kozmetická akupunktúra - meranie EAV - irisdiagnostika

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Kozmetické služby Starostlivosť o ľudské telo