Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ponuka pedikúry, manikúry a kozmetiky. Vykonávam mokrú pedikúru vrátane peelingu a relaxačnej masáže. V manikúre sa venujem starostlivosti o poškodené aj zdravé nechty. Pracujem s kozmetikou Gernétic.

Kozmetika Ordinácia korektívnej dermatológie a kozmetika

Ordinácia dentálnej hygieny je súčasťou odborného stomatologického zariadenia, ktoré poskytuje komplexnú zubnú starostlivosť všetkým bez rozdielu veku – od detí po seniorov. Špecializujeme sa na bielenie zubov, služieb dentálnej hygieny.

Sprostredkovanie kúpy - brailské terminály, vrátane ich príslušenstva pre nevidiacich užívateľov Sprostredkovanie kúpy - brailské terminály, vrátane ich príslušenstva pre nevidiacich užívateľov

Kaderníctvo Kozmetika Thajské masáže - lymfatické prístrojové masáže - masáže lávovými kameňmi

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zdravotnícky materiál, pomôcky -hygienické potreby.

Nožiarstvo, predaj: - krajčírske nožnice -kadernícke nožnice -kuchárske a mäsiarske nože -kuchynské nože, ocieľky, brúsky -rezné nástroje OLFA a náhradné diely -manikúrne a pedikúrne nástroje, manikúry -napásové, náraďové nože, dýky -ručné výrobky českých a slovenských nožírov -brúsenie, servis -výstava nožov MORAVA NÔŽ ...

Služby: - meranie zložiek životných a pracovných podmienok a výrobkov - sledovanie ukazovateľov zdravotného stavu obyvateľstva - vykonávanie očkovania.

Homeopatická liečba ľudí a zvierat. Homeopatická poradňa

Predaj, výroba: - stomatologické prístroje, nástroje, materiály - servis - poradenstvo.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky.