Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Klinická psychológia - psychoterapia Rehabilitácia - wellnes masáže

Verejne prístupná odborná informačná služba.

Testovanie, meranie a analýzy -chemické a mikrobiologické analýzy. Laboratórium na vyšetrovanie potravín.

Klinika plastickej chirurgie. Špecializujeme sa najmä na miniinvazívne plastické a estetické výkony, ktoré spĺňajú požiadavku predstavy metódy Walk In – Walk Out. Na našej klinike sa vykonáva celá škála klasických estetických výkonov, ktorých bohatý zoznam je uvedený v ľavom menu.

Základným konceptom spoločnosti je dovoz a predaj invalidných elektrických a mechanických vozíkov, elektrických skútrov a ďalších zdravotníckych potrieb. V našej ponuke nájdete nový aj repasovaný tovar.

Útulok pre psov, psí útulok, útulok pre kone aj iné zvieratá.

Očná optika. Predaj: - slnečné, dioptrické okuliare - okuliarové šošovky - okuliarové puzdrá, roztoky na kontaktné šošovky - ďalekohľady Eschenbach, barometer, kompasy a lupiny. Sídlo firmy: - Fryštátska 82/16, Karviná - Fryštát.

Relaxačné štúdio: - solárium, - posilňovňa, - spinning, - sauna, - masáže, - kozmetika.

Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce. Psychologické poradenstvo a diagnostika.

- psychoterapia - poradňa pre rozvoj osobnosti, starostlivosť o duševné zdravie

Veterinárna ambulancia pri Svätej Barbore Veterinárna ambulancia. Predaj: - krmivá a veterinárne diéty.

Služby: - veterinárne poradenstvo a laboratórna diagnostika - import veterinárnych liekov, kŕmnych doplnkov - veterinárna starostlivosť v chovoch hospodárskych zvierat.

Masérske služby, masáže. Kozmetické služby. Pedikúra, manikúra. Predlžovanie a zahusťovanie rias.

Internetový obchod - slnečné optické a športové okuliare POLAROID, EXIT1, OAKLEY, RUDY PROJECT, JULBO Predaj - slnečné optické a športové okuliare POLAROID, EXIT1, OAKLEY, RUDY PROJECT, JULBO

Máte nejaký kožný problém, alebo potrebujete radu dermatológa? MUDr. Milka Melešová prevádzkuje dermatologickú ordináciu. Špecializujeme sa na následky kŕčových žíl a atopický ekzém.

holistická bodyoterapia celostná fyzioterapia

Farmaceutická spoločnosť. Výroba, predaj, distribúcia: -liečivá, liečivé prostriedky.

Internetový obchod - pomôcky na zväčšenie a vyrovnanie penisu.