Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Diabetologická a interná ambulancia.

Sauna: -spoločná pre mužov a ženy s kapacitou 15 ľudí. Masáže: -športové a rekondičné.

Služby: - združenie pre pomoc zdravotne postihnutým - tréningové stredisko - hiporehabilitačné centrum - preprava koní.

Praktický lekár, rehabilitačný špecialista, fyzioterapia Rehabilitácia tel. 325 877 056

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Lekáreň, predaj: -lieky -liečivá -vitamíny.

Lekáreň na široké Príďte do našej lekárne, ktorá je súčasťou nezávislých lekární Alphega. V našej lekárni Vás obslúži príjemný a odborný personál, ktorý Vám odborne poradí o možných alternatívach všetkých liekov, doplnkov stravy, zdravotníckej kozmetiky, zdravotnej obuvi a pomôcok. Zaisťujeme komplexné lekárenské služby, výdaj liekov na predpis ...

Detský a dorastový lekár. Alergologická poradňa. Klinická imunológia.

ING corporation, spol. s r.o. - v slovenskom jazyku; ING Corporation, Company Ltd. - v medzinárodnom styku. Výroba, predaj: -ortopedické pomôcky (protézy, ortézy) -diagnostické prístroje (podometer, laserový dvojlúčový prístroj- ortholaser). Centrála firmy: -ING corporation, spol. s r.o., Frydek-Mistek, Dr. Jánskeho 3238.

Neštátne zdravotné zariadenia. Služby: - aplikácia moderných postupov, technológií a materiálov v ortotica a protetica: - ortotická liečba polohových deformít hlavičiek u detí s využitím kraniálnych ortéz - biomechanická analýza pohybu so zameraním na detailné analýzu nohy a dolné končatiny - fyzioterapia pacientov po ...

Kúpeľný dom HUBERT. Ponúkame: -liečebné pobyty. -wellness pobyty.

Kúpeľný dom TOSCA: -liečebné, wellnes pobyty -hotelové ubytovanie -kúpeľné procedúry -masáže.

Kúpeľný dom MERCUR: -relaxačne - rehabilitačné pobyty.

Lekáreň. Výdaj, predaj: -lieky na recepty -liečivé prípravky -para -farmaceutika -homeopatiká -kozmetika -veterinárne liečivá -zdravotnícke potreby. Zelená lekáreň. Predajňa RACIO.

Hľadáte praktického lekára pre Vaše deti v Orlovej alebo blízkom okolí? Prevádzkujem ordináciu praktickej lekárky pre deti a dorast. V ordinácii máme k dispozícii očkovacie látky proti kliešťovej encefalitíde, meningokoku typu C, pneumokoku. Možnosť individuálnej úpravy očkovacej schémy podľa priania a potrieb. Venujeme sa tiež homeopatiu. Po ...

Hľadáte praktického lekára pre vaše deti v Žiline? MUDr. Hana Šimečková prevádzkuje ordináciu praktického lekára pre deti a dorast. Zaisťujeme preventívnu a liečebnú starostlivosť pre deti a dorast do 19 rokov. Vykonávame odbery, očkovanie, administratívne výkony, ošetrenie, vyšetrenie, poradenstvo.

Poskytované služby: - bezbolestná liposukcia metódou rádiofrekvenčnej terapie (prístroj Accent) - odstránenie tukov a celulitídy - vypnutie a vyhladenie pokožky - lymfodrenáž - masáže.

Import a export širokého sortimentu tovaru. Pre Českú republiku zastupuje niekoľko renomovaných zahraničných výrobcov: - Bollé - okuliare - Gerber - nože, náraďové systémy - Hi - Tec Magnum - obuv - Peli - kufre, svietidlá.