Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj farmaceutických prípravkov, liečiv a kozmetických výrobkov. Liečivá. Lekáreň.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - zdravotnícky materiál. Sídlo firmy: - Palackého trieda 924/105, Brno - Kráľovo Pole.

Predaj: - laboratórne a zdravotnícke potreby.

Marketing a PR Jana Kulhánková, Ph.D. jana.kulhankova@ptc.cz press@ptc.cz Protónová terapia je bezpečná a účinná Najmodernejšia metóda liečby onkologických ochorení vracia pacientov rýchlo späť do života bez zbytočných nežiaducich vedľajších účinkov ožarovania.

Služby: -kozmetika. -kaderníctvo. -masáže.

Kraniosakrálna terapia: - forma liečenie - podpora prirodzeného mechanizmu človeka - vylepšenie fungovania mozgu a miechy.

Mobilné masáže až do domu: - regeneračné - športové - relaxačný - poradenstvo v oblasti zdravia a pohybovej aktivity.

Ordinácia praktického lekára pre deti a dorast.

Rádiodiagnostika. UZ (ultrazvuk) ambulancie.

Internetová lekáreň + kamenné lekárne v Prahe a stredných Čechách. Možnosť osobného prevzatia a liekové poradenstvo. Objednávky môžete realizovať NON STOP - 24 hodín denne

Ústav sociálnej starostlivosti pre mládež a dospelých. Pobytové zariadenie pre osoby so zdravotným postihnutím, s mentálnym postihnutím a kombinovanými chybami Služby poskytujeme dievčatám a ženám od 3 rokov veku s mentálnym postihnutím vrátane pridružených zmyslových alebo telesných chýb, ktoré sú závislé od pomoci inej fyzickej osoby aspoň v ...

Očná optika. Maloobchod, predaj: -okuliarové rámy. -kontaktné šošovky. Služby: -čistenie okuliarov. -opravy okuliarov.