Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Očná optika. Predaj, výroba, oprava: - slnečné, dioptrické okuliare - puzdrá, lupiny, čistiace spreje, utierky, retiazky - okuliarové rámy, sklá - multifokálne sklá - kontaktné šošovky - ďalekohľady.

Relaxačné centrum: - wellness klub - fínska sauna, hydromasážna vaňa, odpočiváreň - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - ihrisko na petanque - bar pre návštevníkov relaxačného centra.

Vydavateľstvo, e-magazín a eshop o zdraví, e-shop detské hračky a doplnky

Interná ambulancia a diabetologická poradňa

Ambulancie internej, funkčnej diagnostiky a echokardiografia

Hotel: - ubytovanie - stravovanie - relaxačné a wellness procedúry

Dodávateľ zdravotníckeho materiálu - rúšky - ústenky - latexové rukavice - tégliky - poháriky - dezinfekcia

Gynekologická ambulancia - pôrodníctvo - ultrazvuková a prenatálna diagnostika

Hľadáte ortopéda v Hradci Králové a okolie? Obráťte sa na našu ordináciu MUDr. Vladimíra Medka. Prevádzkujeme ortopedickú ambulanciu pre deti i dospelých. V našej ordinácii vykonávame všetky vyšetrenia a poskytujeme následnú liečebnú starostlivosť. Doporučujeme sa vopred objednať. Tešíme sa na Vašu návštevu! Ordinácia Hradec Králové - ÚK a ŠT ...

Monya HS s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom reflexologických kamenných dosiek StoneBoard, ktoré slúžia na stimuláciu reflexných bodov na ploche chodidla. Každodenná starostlivosť o chodidlá pomáha k odplaveniu škodlivých toxických látok, pozitívne pôsobí na 5 životne dôležitých orgánov (srdce, pľúca, pečeň, slezina, obličky) a na 6 ochranných ...